Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Welad Ismaily AS Tanta
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.5
zwak Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Gebriel geeft een lange en hoge pass. Kadar met een sublieme pass. Daar is El-Baz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nabil is nu in balbezit. Nabil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Hosni geeft de bal voor. Majid kopt de bal weg. Yasser heeft problemen om de bal te vangen. Zaki rent richting de bal. Zaki haalt uit met een fantastische trap. Kadar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Abo Gresha geeft de bal voor. Tarif kopt de bal weg. Amer bereikt de bal nog maar net als eerste. Amer haalt uit met een fantastische trap. Gohar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Welad Ismaily - AS Tanta 0:1

27e minuut.
Tarif rent richting de bal. Tarif met een sublieme pass. Farooq rent richting de bal. Amer verovert de bal door een tackle van achteren. Amer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Welad Ismaily - AS Tanta 0:2

35e minuut.
Zaid passt de bal met de wreef. Nabil is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van El-Baz. El-Baz krijgt een gele kaart.

36e minuut.
El-Baz probeert naar een medespeler te passen. Amer is nu in balbezit. Sabih rent richting de bal. Tarif verovert de bal door een tackle van achteren. Tarif haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Welad Ismaily 58%, AS Tanta 42%.
Welad Ismaily - AS Tanta 0:2

48e minuut.
Abo Gresha passt de bal zonder na te denken. Kadry rent richting de bal. Al-Kilany maakt een afschuwelijke overtreding. Al-Kilany krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Kadry is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kadry met een snel genomen vrije trap. Gohar met een sublieme pass. Zaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Abo Gresha verovert de bal door een tackle van achteren. Abo Gresha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Abdel Fatah passt de bal met de wreef. Majid is nu in balbezit. Majid geeft een hoge lob. Osama bereikt de bal nog maar net als eerste. Osama geeft een lange en hoge pass. Paal!

58e minuut.
Hosni is nu in balbezit. Zaid onderschept slim de pass. Zaid met een sublieme pass. Majid is nu in balbezit. Majid schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Majid passt de bal met de wreef. Gebriel rent richting de bal. Gebriel passt de bal met de wreef. Daar is Nabil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nabil haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Welad Ismaily 35%, AS Tanta 65%.
Welad Ismaily - AS Tanta 0:2