Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc sami Salah AS El-Saloum
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 17.1
matig Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


39e minuut.
El-Gayyar verovert de bal door een tackle van achteren. El-Gayyar geeft de bal voor. Moteab is nu in balbezit. Yasien verovert de bal door een tackle van achteren. Yasien draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc sami Salah - AS El-Saloum 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc sami Salah 40%, AS El-Saloum 60%.
fc sami Salah - AS El-Saloum 0:1

53e minuut.
El-Gayyar is nu in balbezit. Moteab verovert de bal door een tackle van achteren. Moteab geeft een lange en hoge pass. Daar is Hakem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hakem haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
al-Sayed passt de bal met de wreef. El-Gayyar is nu in balbezit. Moteab tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moteab krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Elkhateib speelt de bal door. Bo-Glban bereikt de bal nog maar net als eerste. Bo-Glban geeft de bal voor. Elkhateib is nu in balbezit. Elkhateib schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Mazin met de inworp. Yasien geeft de bal voor. Bo-Glban kopt de bal weg. Yasien rent richting de bal. Yasien schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Waseem verovert de bal door een tackle van achteren. Waseem speelt de bal door. Salim bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakem onderschept slim de pass. Hakem draait met de bal, schiet en ... Abdelwahid bokst de bal weg. Salim probeert de bal aan de voet te houden. Doqdoq rent richting de bal. Doqdoq schiet op doel. Abdelwahid maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc sami Salah - AS El-Saloum 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc sami Salah 48%, AS El-Saloum 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc sami Salah - AS El-Saloum 1:1