Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Welad Qenna FC Alexandria
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 15
matig Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Abdul-Azim is nu in balbezit. Abdul-Azim met een sublieme pass. Abd El-Ghane is nu in balbezit. Hajjaj rent richting de bal. Hajjaj draait met de bal, schiet en ... Ateya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. El-Shahhat kopt de bal weg. Klungelig pakt Abd El-Ghane de bal. Hajjaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajjaj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Sami is nu in balbezit. Gaafar verovert de bal door een tackle van achteren. Gaafar passt de bal in één keer door. Tamam bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamam haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Tantawy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shafeeq probeert naar een medespeler te passen. Gaafar rent richting de bal. Tamam rent richting de bal. Tamam schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Abd El Hamid bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Abd bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Abd passt de bal zonder na te denken. Hajjaj is nu in balbezit. Hajjaj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Welad Qenna 50%, FC Alexandria 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Welad Qenna - FC Alexandria 0:0

48e minuut.
Abdul-Azim met een snelle inworp. Gaafar rent richting de bal. Gaafar probeert naar een medespeler te passen. Hajjaj rent richting de bal. Hajjaj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Klungelig pakt Turk de bal. El-Abd rent richting de bal. El-Abd passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hajjaj de bal. Hajjaj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Begato geeft een hoge lob. El Shirbini is nu in balbezit. El Shirbini passt de bal in één keer door. El-Abd bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Abd draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
El-Abd bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajjaj bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Abd rent richting de bal. Hajjaj is nu in balbezit. Hajjaj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Abdul-Azim met de inworp. El Shirbini is nu in balbezit. El Shirbini passt de bal zonder na te denken. Hajjaj is nu in balbezit. Hajjaj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Welad Qenna 35%, FC Alexandria 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Welad Qenna - FC Alexandria 0:0