Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nejoom Ismaily Hosh Betrol Assuit
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 16.6
hopeless Schieten weak
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


7e minuut.
Mohamed Abou Traika bereikt de bal nog maar net als eerste. Ihsan rent richting de bal. Ihsan speelt de bal door. Osman is nu in balbezit. Osman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Abdul-Rahman is nu in balbezit. Mansur is nu in balbezit. Mansur passt de bal met de wreef. Osman is nu in balbezit. Osman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Kedar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mohamed Abou Traika zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Mansur de bal. Mansur geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Labeeb passt de bal zonder na te denken. Mansur bereikt de bal nog maar net als eerste. Ihsan begaat een overtreding. Ihsan krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Abd Rabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansur verovert de bal door een tackle van achteren. El-Gendy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansur onderschept slim de pass. Mansur draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nejoom Ismaily 63%, Hosh Betrol Assuit 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nejoom Ismaily - Hosh Betrol Assuit 0:0

58e minuut.
Abd Rabo verovert de bal door een tackle van achteren. Abd Rabo geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Abdul-Rahman de bal onder controle te krijgen. El-Gendy rent richting de bal. El-Gendy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Ihsan passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mohamed Abou Traika zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mansur bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansur haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Osman is nu in balbezit. Osman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nejoom Ismaily - Hosh Betrol Assuit 0:1

78e minuut.
Khouder rent richting de bal. El-Gendy is nu in balbezit. Khouder bereikt de bal nog maar net als eerste. Khouder draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Osama de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nejoom Ismaily - Hosh Betrol Assuit 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nejoom Ismaily 48%, Hosh Betrol Assuit 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nejoom Ismaily - Hosh Betrol Assuit 1:1