Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc sami Salah Welad Ismaily
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 17.8
average Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
Gohar trapt de bal weg. Sayf kopt de bal weg. Daar is Hakem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hakem haalt uit met een fantastische trap. Sabih probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Doqdoq speelt de bal door. Hakem bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabih begaat een overtreding. Sabih krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Daar is Riz`, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaid rent richting de bal. Zaid passt de bal zonder na te denken. Nabil bereikt de bal nog maar net als eerste. Nabil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc sami Salah 46%, Welad Ismaily 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc sami Salah - Welad Ismaily 0:0

51e minuut.
Gebriel geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adnan met een snelle inworp. Doqdoq rent richting de bal. Doqdoq geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Moteab verovert de bal door een tackle van achteren. Moteab geeft de bal voor. Sayf kopt de bal weg. Hakem is nu in balbezit. Hakem draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Zaki rent richting de bal. Waseem verovert de bal door een tackle van achteren. Waseem met een sublieme pass. Hakem bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakem draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
El-Kashef is nu in balbezit. El-Kashef geeft de bal voor. Mufid heeft problemen om de bal te vangen. Nabil is nu in balbezit. Nabil haalt uit met een fantastische trap. Abo Bakr probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Abo Bakr speelt de bal door. Waseem kopt de bal weg. Gebriel geeft een hoge lob. Nabil is nu in balbezit. Nabil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Gebriel geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Mufid de bal onder controle te krijgen. Nabil rent richting de bal. Nabil haalt uit met een fantastische trap. Abo Bakr werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc sami Salah - Welad Ismaily 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc sami Salah 57%, Welad Ismaily 43%.
fc sami Salah - Welad Ismaily 0:1