Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Welad Ismaily Dziadersi
Normal Tactiek 433
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Ali probeert naar een medespeler te passen. Utbah bereikt de bal nog maar net als eerste. Salah al Din is nu in balbezit. Salah al Din draait met de bal, schiet en ... Gohar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Welad Ismaily - Dziadersi 0:1

8e minuut.
Ratib met een sublieme pass. Gebriel heeft problemen om de bal te vangen. Gebriel speelt de bal door. Nabil bereikt de bal nog maar net als eerste. Nabil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Ratib controleert de bal met de borst. Hassan Shehata bereikt de bal nog maar net als eerste. Hassan Shehata passt de bal zonder na te denken. Utbah bereikt de bal nog maar net als eerste. Utbah schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Osama probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aboutraika is nu in balbezit. Met opzet legt Osama zijn tegenspeler op de grond. Osama krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Sayf bereikt de bal nog maar net als eerste. Utbah onderschept slim de pass. Hassan Shehata bereikt de bal nog maar net als eerste. Utbah rent richting de bal. Utbah schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Hafez trapt de bal weg. Hassan Shehata kopt de bal weg. Osama speelt de bal door. Zaki heeft problemen om de bal te vangen. Zaki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Welad Ismaily 43%, Dziadersi 57%.
Welad Ismaily - Dziadersi 0:1

58e minuut.
Salah al Din bereikt de bal nog maar net als eerste. Salah al Din geeft een hoge lob. Sabih speelt de bal door. Utbah bereikt de bal nog maar net als eerste. Utbah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Welad Ismaily - Dziadersi 0:2

66e minuut.
Aboutraika geeft de bal voor. El-Kashef bereikt de bal nog maar net als eerste. Salah al Din begaat een overtreding. Salah al Din krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Aboutraika geeft een hoge lob. Salah al Din rent richting de bal. Salah al Din probeert naar een medespeler te passen. Utbah is nu in balbezit. Utbah draait met de bal, schiet en ... Gohar bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Welad Ismaily 39%, Dziadersi 61%.
Welad Ismaily - Dziadersi 0:2