Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nejoom El-Gharbya fc barchalona
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.9
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


13e minuut.
Harby is nu in balbezit. El-Shaf`y onderschept slim de pass. Suoud is nu in balbezit. El-Shaf`y rent richting de bal. El-Shaf`y haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nejoom El-Gharbya - fc barchalona 0:1

24e minuut.
Suoud passt de bal met de wreef. El-Shaf`y heeft problemen om de bal te vangen. El-Sagheer is nu in balbezit. Suoud verovert de bal door een tackle van achteren. Suoud schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nejoom El-Gharbya - fc barchalona 0:2

44e minuut.
El-Shaf`y passt de bal zonder na te denken. Suoud rent richting de bal. Harby is nu in balbezit. Suoud is nu in balbezit. Suoud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nejoom El-Gharbya - fc barchalona 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nejoom El-Gharbya 57%, fc barchalona 43%.
Nejoom El-Gharbya - fc barchalona 0:3

50e minuut.
Talib met een sublieme pass. Haitham is nu in balbezit. Kaden bereikt de bal nog maar net als eerste. Haitham verovert de bal door een tackle van achteren. Haitham draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
El-Sagheer met een sublieme pass. Shihab rent richting de bal. Shihab draait met de bal, schiet en ... Haitham rent richting de bal. Haitham haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
El-Shaf`y bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Sagheer verovert de bal door een tackle van achteren. El-Sagheer geeft een lange en hoge pass. Gohar is nu in balbezit. Gohar draait met de bal, schiet en ... Salah Zaki bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nejoom El-Gharbya 55%, fc barchalona 45%.
Nejoom El-Gharbya - fc barchalona 0:3