Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:15
  • Competitiewedstrijd: League C.01
  • Stadion: Ashawes Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2980
Ashawes Nejoom Portsaid
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.5
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Halim rent richting de bal. Halim draait met de bal, schiet en ... Ragab springt en kopt de bal. Zein probeert de bal aan de voet te houden. Muhanned maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ashawes - Nejoom Portsaid 0:1

11e minuut.
Daar is Fakhry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fakhry passt de bal met de wreef. Kahil rent richting de bal. Ragab onderschept slim de pass. Ragab haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Muhanned probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Shehatah Abu Kaif kopt de bal weg. Ramadan is nu in balbezit. Met opzet legt Khayyat zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Khayyat moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Khayyat schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Ramadan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Faris neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. El-Tayer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Daar is Fakhry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matin geeft een hoge lob. Shehatah Abu Kaif is nu in balbezit. Ramadan onderschept slim de pass. Ramadan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ashawes - Nejoom Portsaid 1:1

42e minuut.
Harun raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nseem komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Abd El-Rahim geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fakhry is nu in balbezit. Fakhry haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ashawes - Nejoom Portsaid 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ashawes 64%, Nejoom Portsaid 36%.
Ashawes - Nejoom Portsaid 2:1

54e minuut.
Daar is Faris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faris passt de bal met de wreef. Ramadan is nu in balbezit. Ramadan schiet op doel. Abd El-Rahim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Halim rent richting de bal. Halim speelt de bal door. Daar is Azaam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ragab rent richting de bal. Ragab haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Kahil speelt de bal door. Ramadan rent richting de bal. Emam verovert de bal door een tackle van achteren. Fakhry verovert de bal door een tackle van achteren. Fakhry schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Rabbo kopt de bal weg. Khalid rent richting de bal. Khalid probeert naar een medespeler te passen. Ragab rent richting de bal. Ragab draait met de bal, schiet en ... Muhanned probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Awoad de bal. Muhanned verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ashawes 43%, Nejoom Portsaid 57%.
Ashawes - Nejoom Portsaid 2:1