Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kherfaan Qenna Yasuo
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.3
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Aabdul-Nasir probeert naar een medespeler te passen. Abou-Kaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Abou-Kaf geeft een hoge lob. Hagaag rent richting de bal. Hagaag haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Nazeeh met een harde bal richting middenveld. Sarhaan bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Aabdul-Nasir zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Aabdul-Nasir naar de kleedkamers voor een vroege douche.

4e minuut.
Sarhaan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sarhaan met een snel genomen vrije trap. El-Tayer controleert de bal met de borst. Wagih bereikt de bal nog maar net als eerste. Taymullah verovert de bal door een tackle van achteren. Taymullah draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Sakr is nu in balbezit. Sakr passt de bal in één keer door. Mansur is nu in balbezit. Mansur schiet op doel. Kaleel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Labib bereikt de bal nog maar net als eerste. Shareef legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Shareef krijgt een gele kaart. Labib is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Sakr neemt zijn aanloop.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Khatib onderschept slim de pass. Khatib passt de bal met de wreef. Yasser Rayan is nu in balbezit. Taymullah rent richting de bal. Taymullah haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Hagaag passt de bal met de wreef. Yasser Rayan bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Tayer is nu in balbezit. Yasser Rayan verovert de bal door een tackle van achteren. Yasser Rayan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kherfaan Qenna - Yasuo 1:0

34e minuut.
Shareef passt de bal zonder na te denken. Najib rent richting de bal. Yasser Rayan verovert de bal door een tackle van achteren. Taymullah rent richting de bal. Taymullah schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
El-Dozwy geeft de bal voor. Inworp. Sakr zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. El-Tayer bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Tayer geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kherfaan Qenna 53%, Yasuo 47%.
Kherfaan Qenna - Yasuo 1:0

48e minuut.
Klungelig pakt Hagaag de bal. Hagaag passt de bal in één keer door. Ibrahim rent richting de bal. Taymullah onderschept slim de pass. Taymullah schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kherfaan Qenna 45%, Yasuo 55%.
Kherfaan Qenna - Yasuo 1:0