Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kherfaan Qenna Nejoom Portsaid
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.8
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Rabbo geeft een hoge lob. Halim met een sublieme pass. Ragab is nu in balbezit. Ragab haalt uit met een fantastische trap. Kaleel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kherfaan Qenna - Nejoom Portsaid 0:1

16e minuut.
Rabbo is nu in balbezit. Yasser Rayan verovert de bal door een tackle van achteren. Yasser Rayan passt de bal met de wreef. Taymullah bereikt de bal nog maar net als eerste. Taymullah haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Yasser Rayan onderschept slim de pass. Yasser Rayan speelt de bal door. Khayyat rent richting de bal. Taymullah verovert de bal door een tackle van achteren. Taymullah schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kaleel trapt de bal weg van het doel. Rabbo kopt de bal weg. El-Dozwy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragab verovert de bal door een tackle van achteren. Ragab haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Rabbo rent richting de bal. Abou-Kaf rent richting de bal. Abou-Kaf speelt de bal door. Taymullah rent richting de bal. Taymullah schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kherfaan Qenna - Nejoom Portsaid 1:1

37e minuut.
Hagaag verovert de bal door een tackle van achteren. Hagaag geeft een hoge lob. Khayyat heeft problemen om de bal te vangen. Taymullah rent richting de bal. Taymullah draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Sarhaan probeert naar een medespeler te passen. Khatib rent richting de bal. Khatib met een sublieme pass. Taymullah heeft problemen om de bal te vangen. Taymullah schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Halim rent richting de bal. Halim passt de bal in één keer door. Ragab is nu in balbezit. Ragab draait met de bal, schiet en ... Rayyan kan de bal niet met de borst controleren. Kaleel bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kherfaan Qenna 50%, Nejoom Portsaid 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kherfaan Qenna - Nejoom Portsaid 1:1

54e minuut.
Harith is nu in balbezit. Hagaag bereikt de bal nog maar net als eerste. Harith bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagaag verovert de bal door een tackle van achteren. Hagaag geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Kherfaan Qenna - Nejoom Portsaid 2:1

55e minuut.
Ragab met een sublieme pass. Klungelig pakt Halim de bal. Taymullah bereikt de bal nog maar net als eerste. Taymullah draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Klungelig pakt Khayyat de bal. Taymullah bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabeeh rent richting de bal. Yasser Rayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yasser Rayan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kherfaan Qenna - Nejoom Portsaid 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kherfaan Qenna 45%, Nejoom Portsaid 55%.
Kherfaan Qenna - Nejoom Portsaid 3:1