Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc barchalona Yasuo
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
8 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


28e minuut.
El-Ghabbour met een sublieme pass. El-Tayer is nu in balbezit. Suoud schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Suoud moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Suoud schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc barchalona 43%, Yasuo 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc barchalona - Yasuo 0:0

50e minuut.
Inworp. Labib met een snelle inworp. Klungelig pakt Najib de bal. El-Shaf`y bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Shaf`y haalt uit met een fantastische trap. Nazeeh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
saber rent richting de bal. saber passt de bal zonder na te denken. Najib heeft problemen om de bal te vangen. El-Shaf`y bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Shaf`y schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Shaaban speelt de bal door. Kaden is nu in balbezit. Kaden passt de bal zonder na te denken. Mansur is nu in balbezit. Mansur haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc barchalona 28%, Yasuo 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc barchalona - Yasuo 0:0