Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:16
  • Competitiewedstrijd: League C.02
  • Stadion: Asfar Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2947
Asfar Iconic Boys
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Thabet rent richting de bal. Thabet probeert naar een medespeler te passen. El Gamal rent richting de bal. Majdy onderschept slim de pass. Majdy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Maimun geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adham met de inworp. Abd El-Aal rent richting de bal. Abd El-Aal geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asfar 52%, Iconic Boys 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Asfar - Iconic Boys 0:0

51e minuut.
El Gamal rent richting de bal. Ghazella verovert de bal door een tackle van achteren. Ghazella passt de bal in één keer door. Majdy bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Inworp. Yusef met de inworp. Youssef bereikt de bal nog maar net als eerste. Youssef geeft een lange en hoge pass. Madbouly springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Setohy speelt de bal door. Gouda is nu in balbezit. Ghazella rent richting de bal. Majdy bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Asfar - Iconic Boys 0:1

79e minuut.
Setohy geeft een hoge lob. Jamal al Din bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdy onderschept slim de pass. Majdy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Asfar - Iconic Boys 0:2

83e minuut.
Abd El-Aal met een sublieme pass. Thabet rent richting de bal. Setohy bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabet onderschept slim de pass. Thabet draait met de bal, schiet en ... Khaldoon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asfar 55%, Iconic Boys 45%.
Asfar - Iconic Boys 0:2