Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El-Nady Enppi Iconic Boys
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.3
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


15e minuut.
Maimun geeft de bal voor. Inworp. Najjar met een snelle inworp. Ghazala rent richting de bal. Ghazala geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Daar is Ghazala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jameel bereikt de bal nog maar net als eerste. ElHendy verovert de bal door een tackle van achteren. Ghazala onderschept slim de pass. Ghazala draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Labid met een harde bal richting middenveld. Wajih rent richting de bal. Ghazala tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wajih roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Wajih kan niet meer verder spelen. Yushua komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Yushua bereikt de bal nog maar net als eerste. Jameel onderschept slim de pass. Jameel probeert naar een medespeler te passen. Ghazala is nu in balbezit. Ghazala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El-Nady Enppi - Iconic Boys 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El-Nady Enppi 57%, Iconic Boys 43%.
El-Nady Enppi - Iconic Boys 1:0

51e minuut.
Maimun onderschept slim de pass. Maimun passt de bal met de wreef. Yusef bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghazala verovert de bal door een tackle van achteren. Ghazala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El-Nady Enppi - Iconic Boys 2:0

54e minuut.
Setohy bereikt de bal nog maar net als eerste. Yushua is nu in balbezit. El-Arid tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yushua moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Yushua kan niet meer verder spelen. Tawfiq komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Fakhr El-Din geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. ElHendy kopt de bal weg. Tawfiq probeert de bal aan de voet te houden. Ghazala is nu in balbezit. Ghazala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El-Nady Enppi 60%, Iconic Boys 40%.
El-Nady Enppi - Iconic Boys 2:0