Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
الضباع Asfar
442 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 20.4
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


27e minuut.
Meteeb bereikt de bal nog maar net als eerste. Dardery verovert de bal door een tackle van achteren. Dardery speelt de bal door. Abd Allah bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd Allah schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Abd El-Aal kopt de bal weg. El Gamal bereikt de bal nog maar net als eerste. El Gamal passt de bal met de wreef. Sarhaan rent richting de bal. Sarhaan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
El Gamal is nu in balbezit. El Gamal geeft de bal voor. Farooq bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd El-Aal onderschept slim de pass. Abd El-Aal schiet op doel. Ghandour probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Abd El Latif met een sublieme pass. Sarhaan rent richting de bal. Sarhaan schiet op doel. Wajih speelt de bal door. Ghandour kan de bal niet met de borst controleren.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Wajih geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adham met de inworp. Abd El-Aal rent richting de bal. Abd El-Aal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: الضباع 60%, Asfar 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
الضباع - Asfar 0:0

50e minuut.
Kadeer is nu in balbezit. Radwan verovert de bal door een tackle van achteren. Abd El-Aal speelt de bal door. Sarhaan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarhaan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
الضباع - Asfar 0:1

73e minuut.
Klungelig pakt Desouky de bal. Sameh bereikt de bal nog maar net als eerste. Sameh speelt de bal door. Abd Allah bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd Allah schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
الضباع - Asfar 1:1

79e minuut.
Daar is Desouky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meteeb bereikt de bal nog maar net als eerste. Meteeb passt de bal in één keer door. Sarhaan is nu in balbezit. Sarhaan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Adham bereikt de bal nog maar net als eerste. Adham passt de bal in één keer door. Daar is Abd El-Aal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abd El-Aal haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
الضباع - Asfar 1:2

90e minuut.
Jamal al Din geeft een hoge lob. Inworp. Mahmoud zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abd Allah rent richting de bal. Abd Allah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
الضباع - Asfar 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: الضباع 51%, Asfar 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
الضباع - Asfar 2:2