Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marqez El-Mashabik Fashaaeh El-Menia
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 15
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
El-Hussieny met een sublieme pass. Basem bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghazella rent richting de bal. Ghazella schiet op doel. Abdul-Muta rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Aziz is nu in balbezit. El-Beshbeshy is nu in balbezit. Met opzet legt Aziz zijn tegenspeler op de grond. Aziz krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Fady passt de bal in één keer door. Ghazella rent richting de bal. Ghazella passt de bal in één keer door. Bayoumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayoumi schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Misbah kopt de bal weg. Aziz controleert de bal met de borst. Bayoumi onderschept slim de pass. Ghazella rent richting de bal. Ghazella schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
El-Tayer kopt de bal weg. Daar is al-Saqqa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Misbah probeert naar een medespeler te passen. Bayoumi rent richting de bal. Bayoumi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
GadAllah geeft een hoge lob. Inworp. Maradona zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abd El-Zaher rent richting de bal. Abd El-Zaher haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marqez El-Mashabik 54%, Fashaaeh El-Menia 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Marqez El-Mashabik - Fashaaeh El-Menia 0:0

47e minuut.
Ghazella is nu in balbezit. Ghazella geeft de bal voor. Abdul-Hakam met een sublieme pass. Abd El-Zaher is nu in balbezit. Abd El-Zaher geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Moawwad passt de bal met de wreef. Daar is Abd El-Zaher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El-Beshbeshy begaat een overtreding. El-Beshbeshy krijgt een gele kaart. Abd El-Zaher raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

67e minuut.
El-Hussieny probeert naar een medespeler te passen. GadAllah bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamal bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamal schiet op doel. Abou Zaid maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marqez El-Mashabik - Fashaaeh El-Menia 0:1

81e minuut.
al-Saqqa geeft de bal voor. Hamal heeft problemen om de bal te vangen. El-Beshbeshy is nu in balbezit. Hamal onderschept slim de pass. Hamal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marqez El-Mashabik 50%, Fashaaeh El-Menia 50%.
Marqez El-Mashabik - Fashaaeh El-Menia 0:1