Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ahmar El-Agouza Nejoom Dajaaj
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
13 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Ekramy heeft problemen om de bal te vangen. Abdul-Rahman speelt de bal door. Zayyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karbiogo verovert de bal door een tackle van achteren. Karbiogo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
El-Hefny verovert de bal door een tackle van achteren. El-Hefny passt de bal in één keer door. Ekramy is nu in balbezit. Yoonus onderschept slim de pass. Yoonus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahmar El-Agouza - Nejoom Dajaaj 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ahmar El-Agouza 39%, Nejoom Dajaaj 61%.
Ahmar El-Agouza - Nejoom Dajaaj 1:0

48e minuut.
Ekramy passt de bal met de wreef. El-Hefny is nu in balbezit. El-Hefny met een sublieme pass. Yoonus is nu in balbezit. Yoonus haalt uit met een fantastische trap. Taweel bokst de bal weg.

54e minuut.
Inworp. Abdel Raheem met een snelle inworp. Zenhom bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Hefny verovert de bal door een tackle van achteren. El-Hefny passt de bal zonder na te denken. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Abdul-Rahman speelt de bal door. Yoonus is nu in balbezit. Yasar is nu in balbezit. Yoonus onderschept slim de pass. Yoonus schiet op doel. Taweel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Abdul-Rahman is nu in balbezit. Zayyan onderschept slim de pass. Abdel Raheem verovert de bal door een tackle van achteren. Karbiogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Karbiogo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Zayyan verovert de bal door een tackle van achteren. Zenhom bereikt de bal nog maar net als eerste. Zayyan begaat een overtreding. Zayyan krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Abdul-Rahman verovert de bal door een tackle van achteren. Abdul-Rahman met een sublieme pass. Klungelig pakt Zayyan de bal. Yoonus is nu in balbezit. Yoonus haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Said, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ekramy met een sublieme pass. Yoonus is nu in balbezit. Yoonus haalt uit met een fantastische trap. Taweel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahmar El-Agouza - Nejoom Dajaaj 2:0

84e minuut.
Karbiogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Karbiogo schiet op doel. Na een snelle pass probeert Zayyan de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Siraj zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ahmar El-Agouza 36%, Nejoom Dajaaj 64%.
Ahmar El-Agouza - Nejoom Dajaaj 2:0