Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El-Nady ElAml-Welnour Markez Shabab Sporting
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 14.4
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Fakhiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Badran verovert de bal door een tackle van achteren. Badran passt de bal zonder na te denken. El-Nabawy rent richting de bal. El-Nabawy geeft een hoge lob. Humam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Badran rent richting de bal. Rashid rent richting de bal. Al Sayed rent richting de bal. Al Sayed schiet op doel. Majd maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
El-Nabawy passt de bal met de wreef. Safiy rent richting de bal. Safiy passt de bal in één keer door. Abdul-Alim rent richting de bal. Abdul-Alim haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Saqr geeft de bal voor. Abdul-Fattah rent richting de bal. Abdul-Fattah met een sublieme pass. Badran is nu in balbezit. Badran haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El-Nady ElAml-Welnour 54%, Markez Shabab Sporting 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
El-Nady ElAml-Welnour - Markez Shabab Sporting 0:0

56e minuut.
Jamal al Din zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rashid is nu in balbezit. Badran verovert de bal door een tackle van achteren. Badran draait met de bal, schiet en ... Abdul-Alim krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
El-Nabawy onderschept slim de pass. Abdul-Fattah rent richting de bal. Safiy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Safiy krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Abdul-Fattah is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Abdul-Fattah met een snel genomen vrije trap. Abdel Rasheed rent richting de bal. Abdel Rasheed geeft een hoge lob. Abdul-Alim rent richting de bal. Abdul-Alim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Saqr rent richting de bal. Badran is nu in balbezit. Badran met een sublieme pass. Abdul-Alim bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul-Alim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El-Nady ElAml-Welnour - Markez Shabab Sporting 1:0

74e minuut.
Badran is nu in balbezit. Fakhiri is nu in balbezit. Badran maakt een afschuwelijke overtreding. Fakhiri raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

74e minuut.
Fakhry geeft de bal voor. Abdel Moneim probeert naar een medespeler te passen. Badran bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul-Alim rent richting de bal. Abdul-Alim haalt uit met een fantastische trap. Humam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El-Nady ElAml-Welnour - Markez Shabab Sporting 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El-Nady ElAml-Welnour 39%, Markez Shabab Sporting 61%.
El-Nady ElAml-Welnour - Markez Shabab Sporting 2:0