Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El-Nady ElAml-Welnour Iconic Boys
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
17 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten poor
poor Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Fakhry is nu in balbezit. Youssef onderschept slim de pass. Youssef passt de bal zonder na te denken. Majdy bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Setohy rent richting de bal. El-Khateeb verovert de bal door een tackle van achteren. El-Khateeb speelt de bal door. Kalil rent richting de bal. Kalil schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Jamal al Din is nu in balbezit. Jamal al Din probeert naar een medespeler te passen. Kalil bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalil draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert ElHendy de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Maimun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. al-Sayed rent richting de bal. al-Sayed draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Yushua draait met de bal, schiet en ... Fakhry kopt de bal weg. Klungelig pakt Majdy de bal. Majdy draait met de bal, schiet en ... Majd werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El-Nady ElAml-Welnour - Iconic Boys 0:1

31e minuut.
Abdel Rasheed is nu in balbezit. Wajih schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Abdel Rasheed raakt geblesseerd tijdens het duel. El-Khateeb zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. ElHendy met een sublieme pass. Daar is Ubaydah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalil is nu in balbezit. Kalil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
al-Sayed is nu in balbezit. al-Sayed geeft een lange en hoge pass. Setohy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kalil is nu in balbezit. Kalil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
El-Nady ElAml-Welnour - Iconic Boys 1:1

42e minuut.
al-Sayed met een snelle inworp. Abdel Rasheed rent richting de bal. Abdel Rasheed geeft de bal voor. Jamal al Din is nu in balbezit. Jamal al Din haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Setohy passt de bal in één keer door. Madbouly bereikt de bal nog maar net als eerste. Madbouly geeft de bal voor. Wajih bereikt de bal nog maar net als eerste. Wajih geeft een lange en hoge pass. Majd kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El-Nady ElAml-Welnour 41%, Iconic Boys 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
El-Nady ElAml-Welnour - Iconic Boys 1:1

56e minuut.
Madbouly is nu in balbezit. Madbouly passt de bal met de wreef. Majdy rent richting de bal. Majdy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El-Nady ElAml-Welnour - Iconic Boys 1:2

64e minuut.
Ubaydah geeft een hoge lob. Al Shater kopt de bal weg. Badran probeert de bal aan de voet te houden. Majdy bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Jamal al Din rent richting de bal. Jamal al Din geeft een hoge lob. Maimun controleert de bal met de borst. Kalil rent richting de bal. Kalil schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Kalil rent richting de bal. Kalil passt de bal in één keer door. Abdel Rasheed heeft problemen om de bal te vangen. Kalil rent richting de bal. Kalil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
El-Nady ElAml-Welnour - Iconic Boys 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El-Nady ElAml-Welnour 43%, Iconic Boys 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
El-Nady ElAml-Welnour - Iconic Boys 2:2