Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akhdar Ra`d 122
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
34% Spel op eigen helft 66%
11 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


10e minuut.
Mohamed Abou Traika geeft een lange en hoge pass. Nabih bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobhy met een sublieme pass. Abdul-Rafi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul-Rafi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Akhdar Ra`d - 122 1:0

18e minuut.
Nassef is nu in balbezit. El-Hennawy speelt de bal door. Abd El-Halim bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul-Rafi onderschept slim de pass. Abdul-Rafi schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Mohamed Abou Traika met de inworp. El-Hennawy controleert de bal met de borst. El-Hennawy probeert naar een medespeler te passen. Abdul-Rafi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul-Rafi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
El-Hennawy is nu in balbezit. El-Hennawy probeert naar een medespeler te passen. Luqman rent richting de bal. Taymullah bereikt de bal nog maar net als eerste. Taymullah schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
El-Hennawy heeft problemen om de bal te vangen. El-Hennawy geeft een lange en hoge pass. Abd El-Halim is nu in balbezit. Abdul-Rafi onderschept slim de pass. Abdul-Rafi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Ridwan kopt de bal weg. Nassef rent richting de bal. Samman bereikt de bal nog maar net als eerste. Nabih onderschept slim de pass. Nabih haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Basel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nassef rent richting de bal. Nassef geeft de bal voor. Abdul-Rafi is nu in balbezit. Abdul-Rafi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akhdar Ra`d 40%, 122 60%.
Akhdar Ra`d - 122 1:0

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hakim met een snelle inworp. El-Hennawy probeert naar een medespeler te passen. Nabih is nu in balbezit. Nabih schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Zakarya is nu in balbezit. Samman onderschept slim de pass. El-Hennawy met een sublieme pass. Abdul-Rafi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul-Rafi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Zakarya is nu in balbezit. Zakarya geeft de bal voor. Abdul-Rafi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul-Rafi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akhdar Ra`d - 122 2:0

65e minuut.
Samman geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yamah met de inworp. Zakarya is nu in balbezit. Zakarya geeft de bal voor. Masruq probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akhdar Ra`d 27%, 122 73%.
Akhdar Ra`d - 122 2:0