Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:15
  • Competitiewedstrijd: League C.03
  • Stadion: MO Salah Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3062
MO Salah moHAMED00
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 20.1
average Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
El-Fayoumy met een snelle inworp. Laranjinha is nu in balbezit. Met opzet legt El-Gohary zijn tegenspeler op de grond. El-Gohary krijgt een gele kaart. Laranjinha is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Laranjinha komt bij de bal en schiet. Tarak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Labeeb onderschept slim de pass. Labeeb probeert naar een medespeler te passen. Sharaf is nu in balbezit. Sharaf haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sayed de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Inworp. El-Gohary met de inworp. Labid speelt de bal door. Labeeb bereikt de bal nog maar net als eerste. Labeeb draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Qotoz verovert de bal door een tackle van achteren. Qotoz met een sublieme pass. Labeeb bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharaf rent richting de bal. Sharaf draait met de bal, schiet en ... Marei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

25e minuut.
El-Gohary bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Gohary met een sublieme pass. Sharaf rent richting de bal. Labeeb rent richting de bal. Labeeb haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Laranjinha rent richting de bal. Labeeb onderschept slim de pass. Labeeb met een sublieme pass. Sharaf rent richting de bal. Sharaf schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Darwish rent richting de bal. Basel onderschept slim de pass. Basel speelt de bal door. Sharaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharaf draait met de bal, schiet en ... Marei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
MO Salah - moHAMED00 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MO Salah 69%, moHAMED00 31%.
MO Salah - moHAMED00 0:1

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. El Ghandour zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Basel geeft de bal voor. Sharaf is nu in balbezit. Sharaf schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Ryanto draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Tarak trapt de bal weg van het doel. El-Fayoumy rent richting de bal. El-Fayoumy draait met de bal, schiet en ... Tarak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Irfan bereikt de bal nog maar net als eerste. Irfan geeft een lange en hoge pass. Ryanto rent richting de bal. Ryanto draait met de bal, schiet en ... Tarak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MO Salah 64%, moHAMED00 36%.
MO Salah - moHAMED00 0:1