Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nady El-Mansoura Port El-Mansoura
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Salah El Din kopt de bal weg. Klungelig pakt Dawud de bal. Amin is nu in balbezit. Dawud onderschept slim de pass. Dawud haalt uit met een fantastische trap. Fahmy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Esmat is nu in balbezit. Esmat geeft de bal voor. Wasim is nu in balbezit. Dawud bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawud draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Doeltrap. Fahmy trapt de bal weg. Ibrahem kopt de bal weg. Klungelig pakt Wasim de bal. Wasim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Hilal verovert de bal door een tackle van achteren. Hilal passt de bal zonder na te denken. Dawud probeert naar een medespeler te passen. Wasim bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Wasim is nu in balbezit. Wasim haalt uit met een fantastische trap. Daar is Amin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dawud is nu in balbezit. Dawud schiet op doel. Fahmy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nady El-Mansoura 71%, Port El-Mansoura 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nady El-Mansoura - Port El-Mansoura 0:0

62e minuut.
Ibrahem bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibrahem geeft een hoge lob. Salah El Din probeert de bal aan de voet te houden. Wasim is nu in balbezit. Wasim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nady El-Mansoura - Port El-Mansoura 0:1

69e minuut.
Atif bereikt de bal nog maar net als eerste. Atif geeft de bal voor. Daar is Amin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dawud bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawud passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Abdul-Khaliq speelt de bal door. Ibrahem rent richting de bal. Ibrahem passt de bal met de wreef. Adeeb is nu in balbezit. Adeeb haalt uit met een fantastische trap. Paal!

80e minuut.
Daar is Adeeb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shehatah Abu Kaif onderschept slim de pass. Jabbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilal verovert de bal door een tackle van achteren. Hilal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nady El-Mansoura 51%, Port El-Mansoura 49%.
Nady El-Mansoura - Port El-Mansoura 0:1