Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:15
  • Competitiewedstrijd: League C.03
  • Stadion: Ahlawy Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 2743
Ahlawy AS ElAml-Welnour
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Daar is Kadar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kadar geeft een lange en hoge pass. Yusef heeft problemen om de bal te vangen. Raouf bereikt de bal nog maar net als eerste. Raouf haalt uit met een fantastische trap. Fatihy bokst de bal weg.

6e minuut.
Kadar bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakhry rent richting de bal. Met opzet legt Wagdy zijn tegenspeler op de grond. Wagdy krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Yusef bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagdy onderschept slim de pass. Wagdy passt de bal zonder na te denken. Raouf bereikt de bal nog maar net als eerste. Raouf draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Badran onderschept slim de pass. Badran geeft een hoge lob. Monsef kopt de bal weg. Abdelhalim is nu in balbezit. Abdelhalim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ahlawy 49%, AS ElAml-Welnour 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ahlawy - AS ElAml-Welnour 0:0

48e minuut.
Wagdy rent richting de bal. Wagdy passt de bal met de wreef. Yusef heeft problemen om de bal te vangen. Raouf onderschept slim de pass. Raouf schiet op doel. Fatihy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Abd El-Ghane rent richting de bal. Abd El-Ghane met een sublieme pass. Raouf is nu in balbezit. Raouf draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

65e minuut.
Ratib rent richting de bal. Omar verovert de bal door een tackle van achteren. Wagdy is nu in balbezit. Wagdy geeft de bal voor. Kadar geeft een lange en hoge pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ahlawy - AS ElAml-Welnour 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ahlawy 51%, AS ElAml-Welnour 49%.
Ahlawy - AS ElAml-Welnour 0:1