Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fera`h El-Wady El Jadeed Red Sea United
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Waseem bereikt de bal nog maar net als eerste. Waseem passt de bal met de wreef. Fakhr El-Din rent richting de bal. Fakhr El-Din schiet op doel. Saghir probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Waseem geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
El-Menyawi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamaky tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. El-Menyawi raakt geblesseerd tijdens het duel. El-Menyawi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is El-Hennawy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El Sheshini is nu in balbezit. El Sheshini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fera`h El-Wady El Jadeed - Red Sea United 0:1

24e minuut.
Medhat bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamaky verovert de bal door een tackle van achteren. Hamaky passt de bal in één keer door. Fakhr El-Din is nu in balbezit. Fakhr El-Din draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fera`h El-Wady El Jadeed - Red Sea United 1:1

34e minuut.
Hanna verovert de bal door een tackle van achteren. Hanna passt de bal met de wreef. El Sheshini rent richting de bal. El Sheshini schiet op doel. Al-Sharbaty probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Hamaky onderschept slim de pass. El-Baz verovert de bal door een tackle van achteren. El-Baz speelt de bal door. El Sheshini is nu in balbezit. El Sheshini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fera`h El-Wady El Jadeed 58%, Red Sea United 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fera`h El-Wady El Jadeed - Red Sea United 1:1

53e minuut.
Abdul-Wahid is nu in balbezit. Fakhr El-Din tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abdul-Wahid is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. El-Menyawi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is El-Hennawy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El Sheshini is nu in balbezit. El Sheshini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fera`h El-Wady El Jadeed 54%, Red Sea United 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fera`h El-Wady El Jadeed - Red Sea United 1:1