Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
moHAMED00 Hosh El-Tram
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 17
poor Schieten poor
average Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Qotoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Qotoz passt de bal met de wreef. Ragheb heeft problemen om de bal te vangen. Sharaf is nu in balbezit. Sharaf draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Abd El-Latef probeert naar een medespeler te passen. Abdelwahid is nu in balbezit. Abdelwahid passt de bal zonder na te denken. El-Romy is nu in balbezit. El-Romy schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
moHAMED00 - Hosh El-Tram 0:1

7e minuut.
El-Gohary rent richting de bal. El-Gohary geeft de bal voor. Abd El-Latef bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelwahid is nu in balbezit. Abdelwahid schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Labid bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragheb schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Labid is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Qotoz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt El-Sese de bal. Sharaf rent richting de bal. Sharaf haalt uit met een fantastische trap. Sabet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
moHAMED00 - Hosh El-Tram 1:1

19e minuut.
Na een snelle pass probeert Thabit de bal onder controle te krijgen. Misbah bereikt de bal nog maar net als eerste. Misbah passt de bal in één keer door. Sharaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharaf haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Qotoz rent richting de bal. Abdelwahid rent richting de bal. Abdelwahid met een sublieme pass. El-Romy bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Romy haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Sharaf kopt de bal weg. Mebeed heeft problemen om de bal te vangen. Mebeed passt de bal met de wreef. El-Romy rent richting de bal. El-Romy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
moHAMED00 - Hosh El-Tram 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: moHAMED00 48%, Hosh El-Tram 52%.
moHAMED00 - Hosh El-Tram 1:2

46e minuut.
El-Romy bereikt de bal nog maar net als eerste. Misbah verovert de bal door een tackle van achteren. Misbah passt de bal met de wreef. Sharaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharaf haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Klungelig pakt El Ghandour de bal. Abdelwahid rent richting de bal. Abdelwahid speelt de bal door. Sharaf is nu in balbezit. Sharaf haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Qotoz met een sublieme pass. Sharaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt El-Sese zijn tegenspeler op de grond. El-Sese krijgt een gele kaart. Sharaf raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sharaf kan niet meer verder spelen. Yacoub komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Abd El-Latef passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Thabit de bal. Misbah met een sublieme pass. Yacoub heeft problemen om de bal te vangen. Yacoub draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: moHAMED00 46%, Hosh El-Tram 54%.
moHAMED00 - Hosh El-Tram 1:2