Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:15
  • Competitiewedstrijd: League C.03
  • Stadion: Ahlawy Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2851
Ahlawy MO Salah
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.6
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


20e minuut.
Fatihy speelt de bal door. El-Nahy kopt de bal weg. Fakhry probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Taher bereikt de bal nog maar net als eerste. Taher draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
El-Fayoumy heeft problemen om de bal te vangen. El-Fayoumy geeft de bal voor. Irfan is nu in balbezit. Abdelhalim verovert de bal door een tackle van achteren. Abdelhalim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Badran verovert de bal door een tackle van achteren. Badran speelt de bal door. Abdelhalim rent richting de bal. Abdelhalim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ahlawy - MO Salah 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ahlawy 57%, MO Salah 43%.
Ahlawy - MO Salah 1:0

57e minuut.
Fatihy met een harde bal richting middenveld. Fakhry kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bibo de bal onder controle te krijgen. Mahdy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahdy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahlawy - MO Salah 2:0

69e minuut.
Fakhry is nu in balbezit. Fakhry draait met de bal, schiet en ... Bibo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abdelhalim is nu in balbezit. Abdelhalim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahlawy - MO Salah 3:0

78e minuut.
Fakhry rent richting de bal. Fakhry passt de bal in één keer door. Bibo rent richting de bal. Badran verovert de bal door een tackle van achteren. Badran geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Abd El-Baky passt de bal in één keer door. Laranjinha rent richting de bal. Laranjinha passt de bal met de wreef. Taher bereikt de bal nog maar net als eerste. Taher schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ahlawy 63%, MO Salah 37%.
Ahlawy - MO Salah 3:0