Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Soldats Magiques Sculpteurs Honnêtes
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20.4
slecht Schieten matig
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


19e minuut.
Granjon rent richting de bal. Granjon geeft de bal voor. Canard probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Urbany rent richting de bal. Urbany haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Soldats Magiques - Sculpteurs Honnêtes 0:1

23e minuut.
Schréider met een sublieme pass. Ralinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralinger passt de bal in één keer door. Costanzo met een sublieme pass. Urbany rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Costanzo geeft een hoge lob. Coimbra probeert naar een medespeler te passen. Adames kopt de bal weg. Urbany rent richting de bal. Urbany haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soldats Magiques 45%, Sculpteurs Honnêtes 55%.
Soldats Magiques - Sculpteurs Honnêtes 0:1

47e minuut.
Haal geeft een lange en hoge pass. Ralinger kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Philipp de bal onder controle te krijgen. Brentano is nu in balbezit. Brentano draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

56e minuut.
Krieps is nu in balbezit. Krieps speelt de bal door. Urbany rent richting de bal. Urbany schiet op doel. Eiden probeert de bal aan de voet te houden. Coimbra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Bento geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Costanzo met de inworp. Fanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanelli geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Costanzo passt de bal met de wreef. Welscher rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Adames. Welscher wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

67e minuut.
Eiden geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krieps zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Fanelli de bal. Fanelli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Soldats Magiques - Sculpteurs Honnêtes 0:2

77e minuut.
Kratzenberg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schréider geeft de bal voor. Brentano bereikt de bal nog maar net als eerste. Brentano haalt uit met een fantastische trap. Fiedler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Soldats Magiques - Sculpteurs Honnêtes 1:2

80e minuut.
Faber is nu in balbezit. Philipp rent richting de bal. Faber onderschept slim de pass. Brentano rent richting de bal. Brentano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soldats Magiques 43%, Sculpteurs Honnêtes 57%.
Soldats Magiques - Sculpteurs Honnêtes 1:2