Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ambassadeurs Incroyables Sorciers Brillants
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 20.3
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Graas bereikt de bal nog maar net als eerste. Graas probeert naar een medespeler te passen. Margue probeert naar een medespeler te passen. Belli bereikt de bal nog maar net als eerste. Belli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Troeller geeft een lange en hoge pass. Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. Melo passt de bal met de wreef. Belli bereikt de bal nog maar net als eerste. Belli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Willmar probeert de bal aan de voet te houden. Bianchini is nu in balbezit. Bianchini probeert naar een medespeler te passen. Belli rent richting de bal. Belli draait met de bal, schiet en ... Cabaret probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Baduel heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Graas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bikou bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikou geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hieff krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ambassadeurs Incroyables 60%, Sorciers Brillants 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ambassadeurs Incroyables - Sorciers Brillants 0:0

51e minuut.
Melo met een sublieme pass. Chastang heeft problemen om de bal te vangen. Graas geeft de bal voor. Hieff is nu in balbezit. Hieff schiet op doel. Bourdon bokst de bal weg.

53e minuut.
Belli bereikt de bal nog maar net als eerste. Chastang verovert de bal door een tackle van achteren. Chastang passt de bal met de wreef. Hieff is nu in balbezit. Hieff schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Troeller rent richting de bal. Troeller begaat een overtreding. Troeller raakt geblesseerd tijdens het duel. Melo wilt de vrije trap nemen. Breckler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Lux probeert naar een medespeler te passen. Graas bereikt de bal nog maar net als eerste. Belli verovert de bal door een tackle van achteren. Belli haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Grimal de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Berchem is nu in balbezit. Melo onderschept slim de pass. Melo met een sublieme pass. Hieff bereikt de bal nog maar net als eerste. Hieff draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Margue probeert naar een medespeler te passen. Graas bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Muller zijn tegenspeler op de grond. Muller is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

87e minuut.
Bourdon trapt de bal weg van het doel. Lux kopt de bal weg. Birtz heeft problemen om de bal te vangen. Belli bereikt de bal nog maar net als eerste. Belli draait met de bal, schiet en ... Cabaret verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Lux bereikt de bal nog maar net als eerste. Lux geeft de bal voor. Klungelig pakt Chastang de bal. Belli rent richting de bal. Belli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ambassadeurs Incroyables - Sorciers Brillants 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ambassadeurs Incroyables 48%, Sorciers Brillants 52%.
Ambassadeurs Incroyables - Sorciers Brillants 0:1