Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bourgmestres Automatiques Corsaires
Normal Tactiek CorsoLux
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
0 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 37.8
poor Schieten adequate
poor Passen adequate
poor Verdedigen average


14e minuut.
Bousser rent richting de bal. Knell verovert de bal door een tackle van achteren. Knell speelt de bal door. Duhoux bereikt de bal nog maar net als eerste. Duhoux schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Brentano geeft de bal voor. Daar is Ozdemir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duhoux rent richting de bal. Duhoux schiet op doel. Bernardy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bourgmestres Automatiques - Corsaires 0:1

22e minuut.
Ozdemir verovert de bal door een tackle van achteren. Streff onderschept slim de pass. Streff passt de bal in één keer door. Knell rent richting de bal. Knell draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Duhoux raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Britz komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Tanson probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Brentano de bal onder controle te krijgen. Bauler rent richting de bal. Bauler geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kintiger de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bourgmestres Automatiques 67%, Corsaires 33%.
Bourgmestres Automatiques - Corsaires 0:1

47e minuut.
Wirion is nu in balbezit. Storck verovert de bal door een tackle van achteren. Streff probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Britz de bal. Britz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Britz passt de bal in één keer door. Knell bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosseng bereikt de bal nog maar net als eerste. Knell onderschept slim de pass. Knell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bourgmestres Automatiques - Corsaires 0:2

71e minuut.
Mores geeft de bal voor. Streff rent richting de bal. Streff met een sublieme pass. Britz rent richting de bal. Britz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Bauler bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauler passt de bal in één keer door. Ozdemir heeft problemen om de bal te vangen. Knell rent richting de bal. Knell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Streff rent richting de bal. Streff probeert naar een medespeler te passen. Tanson rent richting de bal. Britz onderschept slim de pass. Britz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Doeltrap. Tosseng trapt de bal weg van het doel. Streff bereikt de bal nog maar net als eerste. Streff geeft een hoge lob. Tanson met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Brentano zal de hoekschop nemen. Britz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Schiltz is nu in balbezit. Schiltz geeft een lange en hoge pass. Britz kopt de bal weg. Knell bereikt de bal nog maar net als eerste. Knell geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bourgmestres Automatiques 56%, Corsaires 44%.
Bourgmestres Automatiques - Corsaires 0:2