Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sculpteurs Honnêtes FC GZR
Normal Tactiek 352
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 27.8
matig Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


19e minuut.
Prins geeft de bal voor. Omerovic heeft problemen om de bal te vangen. Omerovic passt de bal in één keer door. Michels rent richting de bal. Michels haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Urbany kopt de bal weg. Grethen heeft problemen om de bal te vangen. Fanelli is nu in balbezit. Urbany bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbany haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Doeltrap. Probst trapt de bal weg van het doel. Omerovic rent richting de bal. Omerovic schiet op doel. Fiedler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Dondelinger kopt de bal weg. Klungelig pakt Meyer de bal. Michels rent richting de bal. Omerovic rent richting de bal. Omerovic haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Dondelinger speelt de bal door. Michels bereikt de bal nog maar net als eerste. Philipp met een sublieme pass. Omerovic is nu in balbezit. Omerovic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sculpteurs Honnêtes - FC GZR 0:1

42e minuut.
Klungelig pakt Urbany de bal. Urbany passt de bal met de wreef. Schank heeft problemen om de bal te vangen. Omerovic rent richting de bal. Omerovic draait met de bal, schiet en ... Fiedler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sculpteurs Honnêtes 60%, FC GZR 40%.
Sculpteurs Honnêtes - FC GZR 0:1

59e minuut.
Costanzo passt de bal in één keer door. Urbany is nu in balbezit. Dondelinger onderschept slim de pass. Fanelli verovert de bal door een tackle van achteren. Fanelli haalt uit met een fantastische trap. Probst bokst de bal weg.

69e minuut.
Dondelinger rent richting de bal. Dondelinger passt de bal in één keer door. Michels is nu in balbezit. Michels schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sculpteurs Honnêtes - FC GZR 0:2

77e minuut.
Inworp. Bewing komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Mangers geeft de bal voor. Inworp. Prins met een snelle inworp. Wolmering rent richting de bal. Wolmering haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sculpteurs Honnêtes - FC GZR 0:3

88e minuut.
Bewing geeft de bal voor. Dondelinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Dondelinger geeft een lange en hoge pass. Omerovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Omerovic draait met de bal, schiet en ... Fiedler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sculpteurs Honnêtes - FC GZR 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sculpteurs Honnêtes 57%, FC GZR 43%.
Sculpteurs Honnêtes - FC GZR 0:4