Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Love Ahri Ministres Verts
532 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.2 gemiddelde waardering 17.9
matig Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Herman passt de bal in één keer door. Fridolin rent richting de bal. Fridolin passt de bal zonder na te denken. Rep bereikt de bal nog maar net als eerste. Rep haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Terán bereikt de bal nog maar net als eerste. Terán geeft een hoge lob. Rushfeldt kan de bal niet met de borst controleren. Rushfeldt schiet op doel. Melchior probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Rushfeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Rushfeldt passt de bal zonder na te denken. Tissen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rep onderschept slim de pass. Rep schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Sangare geeft een lange en hoge pass. Cadre rent richting de bal. Herman legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cadre raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cadre kan niet meer verder spelen. Elvinger komt het veld opgelopen. Saibene zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Konsbrück werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Love Ahri - Ministres Verts 0:1

42e minuut.
Willmar speelt de bal door. Saibene bereikt de bal nog maar net als eerste. Elvinger is nu in balbezit. Elvinger draait met de bal, schiet en ... Konsbrück probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Love Ahri - Ministres Verts 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Love Ahri 42%, Ministres Verts 58%.
Love Ahri - Ministres Verts 0:2

49e minuut.
Fridolin probeert naar een medespeler te passen. Rushfeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Rushfeldt haalt uit met een fantastische trap. Rep is nu in balbezit. Rep haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Love Ahri - Ministres Verts 1:2

50e minuut.
Rep onderschept slim de pass. Baustert onderschept slim de pass. Rushfeldt rent richting de bal. Rushfeldt schiet op doel. de Scherff maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Love Ahri - Ministres Verts 2:2

52e minuut.
Elvinger kan de bal niet met de borst controleren. Đokaj speelt de bal door. Terán bereikt de bal nog maar net als eerste. Terán passt de bal zonder na te denken. Rushfeldt is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Rushfeldt rent richting de bal. Rushfeldt speelt de bal door. Rep rent richting de bal. Rep schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Đokaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Đokaj passt de bal zonder na te denken. Terán rent richting de bal. Rep bereikt de bal nog maar net als eerste. Rep geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Elvinger passt de bal in één keer door. Ardenghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Saibene verovert de bal door een tackle van achteren. Saibene draait met de bal, schiet en ... Konsbrück werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Love Ahri - Ministres Verts 2:3

85e minuut.
Fridolin speelt de bal door. Rep heeft problemen om de bal te vangen. Willmar rent richting de bal. Rep verovert de bal door een tackle van achteren. Rep haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Love Ahri - Ministres Verts 3:3

88e minuut.
Fridolin speelt de bal door. Onisiforou rent richting de bal. Onisiforou geeft een hoge lob. Knell is nu in balbezit. Knell geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Love Ahri 42%, Ministres Verts 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Love Ahri - Ministres Verts 3:3