Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Médecins Formidables Ambassadeurs Incroyables
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Beaucourt heeft problemen om de bal te vangen. Lamirand rent richting de bal. Birtz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamirand verovert de bal door een tackle van achteren. Lamirand draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Graas speelt de bal door. Kollwelter geeft een lange en hoge pass. Lamirand rent richting de bal. Beaucourt is nu in balbezit. Beaucourt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Chastang met de inworp. Graas speelt de bal door. Hieff bereikt de bal nog maar net als eerste. Hieff haalt uit met een fantastische trap. Gernsback maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Melo rent richting de bal. Avisse verovert de bal door een tackle van achteren. Avisse passt de bal zonder na te denken. Lamirand rent richting de bal. Lamirand schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Melo probeert naar een medespeler te passen. Beaucourt is nu in balbezit. Beaucourt passt de bal zonder na te denken. Lamirand is nu in balbezit. Lamirand schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Médecins Formidables - Ambassadeurs Incroyables 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Médecins Formidables 56%, Ambassadeurs Incroyables 44%.
Médecins Formidables - Ambassadeurs Incroyables 1:0

53e minuut.
Melo is nu in balbezit. Beaucourt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Melo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Willmar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Teyssier rent richting de bal. Teyssier passt de bal met de wreef. Hieff heeft problemen om de bal te vangen. Hieff draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Médecins Formidables - Ambassadeurs Incroyables 1:1

55e minuut.
Lahure heeft problemen om de bal te vangen. Hieff bereikt de bal nog maar net als eerste. Genevois bereikt de bal nog maar net als eerste. Hieff rent richting de bal. Hieff schiet op doel. Gernsback probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Médecins Formidables - Ambassadeurs Incroyables 1:2

62e minuut.
Genevois is nu in balbezit. Lahure onderschept slim de pass. Lahure probeert naar een medespeler te passen. Lamirand bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamirand schiet op doel. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Cabaret niet meer kan verder spelen. Sangare komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Genevois bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahure bereikt de bal nog maar net als eerste. Genevois begaat een overtreding. Lahure roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Lahure kan niet meer verder spelen. Renoult komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Médecins Formidables 44%, Ambassadeurs Incroyables 56%.
Médecins Formidables - Ambassadeurs Incroyables 1:2