Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Racing FC Union Luxembourg Soldats Magiques
433 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.9 gemiddelde waardering 18.8
average Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Blochausen geeft een hoge lob. Inworp. Kratzenberg met de inworp. Faber rent richting de bal. Faber schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing FC Union Luxembourg - Soldats Magiques 0:1

7e minuut.
Kratzenberg rent richting de bal. Blochausen rent richting de bal. Blochausen geeft de bal voor. Berger bereikt de bal nog maar net als eerste. Berger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Berger is nu in balbezit. Berger passt de bal met de wreef. Steichen probeert naar een medespeler te passen. D`exelle bereikt de bal nog maar net als eerste. D`exelle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Bernard geeft een hoge lob. D`exelle kopt de bal weg. Daar is Canard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berger is nu in balbezit. Berger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Berger is nu in balbezit. Canard rent richting de bal. Canard geeft een hoge lob. Brentano rent richting de bal. Brentano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Donckels kopt de bal weg. Kratzenberg kan de bal niet met de borst controleren. Kratzenberg speelt de bal door. Brentano rent richting de bal. Brentano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Thorn speelt de bal door. Berger is nu in balbezit. Berger passt de bal in één keer door. D`exelle rent richting de bal. D`exelle schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Racing FC Union Luxembourg - Soldats Magiques 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing FC Union Luxembourg 49%, Soldats Magiques 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Racing FC Union Luxembourg - Soldats Magiques 1:1

50e minuut.
Faber bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunha onderschept slim de pass. Brentano verovert de bal door een tackle van achteren. Brentano draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Doornbos de bal onder controle te krijgen. Carvalho bokst de bal weg.

54e minuut.
Donckels onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ralinger. Donckels is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Steichen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Canard heeft problemen om de bal te vangen. Berger bereikt de bal nog maar net als eerste. Berger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Steichen is nu in balbezit. Steichen geeft de bal voor. Daar is Poissonnier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donckels onderschept slim de pass. Donckels draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Blochausen geeft een lange en hoge pass. Bento is nu in balbezit. D`exelle rent richting de bal. Berger rent richting de bal. Berger draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Blochausen geeft de bal voor. D`exelle rent richting de bal. Eiden is nu in balbezit. D`exelle verovert de bal door een tackle van achteren. D`exelle draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing FC Union Luxembourg 51%, Soldats Magiques 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Racing FC Union Luxembourg - Soldats Magiques 1:1