Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Professeurs Invincibles Mastiffs 1991
Normal Tactiek bizona
41% Balbezit 59%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 44
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 41.9
waardeloos Schieten solide
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen redelijk


5e minuut.
Marson geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Čičinis de bal onder controle te krijgen. Adam rent richting de bal. Adam schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Sukatmaz passt de bal zonder na te denken. Radaelli is nu in balbezit. Bombardamento is nu in balbezit. Bombardamento draait met de bal, schiet en ... Goebel probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Čičinis kopt de bal weg. Sukatmaz is nu in balbezit. Sukatmaz passt de bal in één keer door. Bombardamento is nu in balbezit. Bombardamento draait met de bal, schiet en ... Kinnen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Querol is nu in balbezit. Querol geeft een lange en hoge pass. Sampaio is nu in balbezit. Radaelli rent richting de bal. Radaelli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sukatmaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bombardamento probeert naar een medespeler te passen. Radaelli kan de bal niet met de borst controleren. Radaelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Professeurs Invincibles - Mastiffs 1991 0:1

14e minuut.
Bombardamento probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Radaelli de bal. Thiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Querol verovert de bal door een tackle van achteren. Querol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Professeurs Invincibles - Mastiffs 1991 0:2

16e minuut.
Geoffroy speelt de bal door. Sampaio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampaio passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Radaelli de bal. Radaelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Geoffroy geeft een hoge lob. Klungelig pakt Radaelli de bal. Bombardamento bereikt de bal nog maar net als eerste. Bombardamento haalt uit met een fantastische trap. Goebel probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sukatmaz zal de hoekschop nemen. Bombardamento maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Thiel de bal onder controle te krijgen. Heller is nu in balbezit. Heller haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Hirtz rent richting de bal. Querol onderschept slim de pass. Querol passt de bal in één keer door. Bombardamento rent richting de bal. Bombardamento haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kinnen trapt de bal weg. Heller kopt de bal weg. Querol bereikt de bal nog maar net als eerste. Querol haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Radaelli onderschept slim de pass. Radaelli speelt de bal door. Bombardamento bereikt de bal nog maar net als eerste. Bombardamento draait met de bal, schiet en ... Kinnen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Professeurs Invincibles - Mastiffs 1991 0:3

36e minuut.
Salvadori bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvadori geeft de bal voor. Marson bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaelli rent richting de bal. Radaelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Professeurs Invincibles - Mastiffs 1991 0:4

38e minuut.
Sukatmaz met een sublieme pass. Bombardamento is nu in balbezit. Bombardamento passt de bal met de wreef. Querol rent richting de bal. Querol draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Thiel rent richting de bal. Sukatmaz rent richting de bal. Sukatmaz speelt de bal door. Bombardamento rent richting de bal. Bombardamento haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Professeurs Invincibles - Mastiffs 1991 0:5

41e minuut.
Thiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Querol verovert de bal door een tackle van achteren. Bombardamento bereikt de bal nog maar net als eerste. Querol is nu in balbezit. Querol draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Heller passt de bal zonder na te denken. Sampaio probeert naar een medespeler te passen. Radaelli is nu in balbezit. Bombardamento bereikt de bal nog maar net als eerste. Bombardamento schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Bombardamento bereikt de bal nog maar net als eerste. Bombardamento geeft een lange en hoge pass. Querol bereikt de bal nog maar net als eerste. Querol draait met de bal, schiet en ... Kinnen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Professeurs Invincibles - Mastiffs 1991 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Professeurs Invincibles 72%, Mastiffs 1991 28%.
Professeurs Invincibles - Mastiffs 1991 0:6

53e minuut.
Heller bereikt de bal nog maar net als eerste. Heller passt de bal met de wreef. Sampaio probeert naar een medespeler te passen. Radaelli kan de bal niet met de borst controleren. Radaelli draait met de bal, schiet en ... Kinnen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Klungelig pakt Querol de bal. Thiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Querol onderschept slim de pass. Bombardamento rent richting de bal. Bombardamento haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Bombardamento bereikt de bal nog maar net als eerste. Bombardamento passt de bal met de wreef. Radaelli is nu in balbezit. Sukatmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukatmaz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jeppesson komt het veld opgelopen. Imbert komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Heller is nu in balbezit. Heller speelt de bal door. Servais is nu in balbezit. Radaelli is nu in balbezit. Radaelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Jeppesson is nu in balbezit. Jeppesson passt de bal met de wreef. Radaelli probeert naar een medespeler te passen. Jeppesson heeft problemen om de bal te vangen. Jeppesson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Sukatmaz probeert de bal met de borst te controleren. Sukatmaz passt de bal zonder na te denken. Bombardamento rent richting de bal. Radaelli is nu in balbezit. Radaelli haalt uit met een fantastische trap. Kinnen bokst de bal weg. Jeppesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeppesson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Professeurs Invincibles - Mastiffs 1991 0:7

70e minuut.
Heller speelt de bal door. Jeppesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeppesson passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Radaelli de bal. Radaelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Klungelig pakt Grethen de bal. Sukatmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukatmaz geeft een lange en hoge pass. Bombardamento is nu in balbezit. Bombardamento haalt uit met een fantastische trap. Kinnen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Sampaio is nu in balbezit. Sampaio geeft een lange en hoge pass. Hirtz is nu in balbezit. Jeppesson onderschept slim de pass. Jeppesson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Łęcki met een sublieme pass. Sukatmaz met een sublieme pass. Bombardamento is nu in balbezit. Bombardamento haalt uit met een fantastische trap. Kinnen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Professeurs Invincibles - Mastiffs 1991 0:8

78e minuut.
Heller met een sublieme pass. Radaelli probeert naar een medespeler te passen. Bombardamento is nu in balbezit. Bombardamento schiet op doel. Kinnen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Professeurs Invincibles - Mastiffs 1991 0:9

81e minuut.
Łęcki maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bombardamento kopt de bal weg. Jeppesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeppesson schiet op doel. Kinnen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Professeurs Invincibles - Mastiffs 1991 0:10

83e minuut.
Sampaio is nu in balbezit. Sampaio passt de bal in één keer door. Daar is Jeppesson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bombardamento rent richting de bal. Bombardamento draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Sampaio is nu in balbezit. Sampaio passt de bal zonder na te denken. Bombardamento rent richting de bal. Radaelli rent richting de bal. Radaelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Thiel is nu in balbezit. Jeppesson onderschept slim de pass. Jeppesson probeert naar een medespeler te passen. Bombardamento bereikt de bal nog maar net als eerste. Bombardamento schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Professeurs Invincibles - Mastiffs 1991 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Professeurs Invincibles 84%, Mastiffs 1991 16%.
Professeurs Invincibles - Mastiffs 1991 0:11