Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aviateurs Noirs Sculpteurs Honnêtes
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Théato is nu in balbezit. Labate bereikt de bal nog maar net als eerste. Labate passt de bal zonder na te denken. da Silva is nu in balbezit. da Silva draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Gastineau is nu in balbezit. Gastineau probeert naar een medespeler te passen. Blum speelt de bal door. Nollet bereikt de bal nog maar net als eerste. Nollet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Blum rent richting de bal. Labate is nu in balbezit. Blum tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Blum krijgt een gele kaart. Labate is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Labate zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tornaco bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva rent richting de bal. da Silva haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Feit bereikt de bal nog maar net als eerste. Blum onderschept slim de pass. Blum passt de bal met de wreef. Nollet rent richting de bal. Nollet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Maas met een harde bal richting middenveld. Feit kopt de bal weg. da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Théato passt de bal zonder na te denken. Britz rent richting de bal. Britz passt de bal met de wreef. Lamirand rent richting de bal. Lamirand haalt uit met een fantastische trap. Goebbels probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Gastineau passt de bal in één keer door. Koob rent richting de bal. Nollet verovert de bal door een tackle van achteren. Nollet schiet op doel. Maas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aviateurs Noirs - Sculpteurs Honnêtes 0:1

44e minuut.
Feit raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hartert komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aviateurs Noirs 64%, Sculpteurs Honnêtes 36%.
Aviateurs Noirs - Sculpteurs Honnêtes 0:1

52e minuut.
Daar is Théato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Labate rent richting de bal. Labate met een sublieme pass. Lamirand is nu in balbezit. Lamirand draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aviateurs Noirs - Sculpteurs Honnêtes 1:1

68e minuut.
Inworp. Colling met een snelle inworp. da Silva is nu in balbezit. Gastineau verovert de bal door een tackle van achteren. Gastineau geeft een hoge lob. Maas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Britz rent richting de bal. Britz geeft een lange en hoge pass. Hartert met een sublieme pass. Lamirand heeft problemen om de bal te vangen. Lamirand schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Lamirand is nu in balbezit. Lamirand draait met de bal, schiet en ... Tornaco kopt de bal weg. da Silva is nu in balbezit. da Silva schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aviateurs Noirs 41%, Sculpteurs Honnêtes 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aviateurs Noirs - Sculpteurs Honnêtes 1:1