Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Écoliers Jeunes Anfora
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


27e minuut.
May geeft de bal voor. Inworp. Hoscheit met een snelle inworp. Alliot is nu in balbezit. Alliot draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Hetting geeft de bal voor. Inworp. Felten zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Hartmann de bal. Hartmann geeft een lange en hoge pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Écoliers Jeunes - Anfora 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Écoliers Jeunes 39%, Anfora 61%.
Écoliers Jeunes - Anfora 1:0

56e minuut.
Katow probeert naar een medespeler te passen. Hartmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Janker rent richting de bal. Janker haalt uit met een fantastische trap. Konsbrück maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Écoliers Jeunes - Anfora 2:0

59e minuut.
Als geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guevel met een snelle inworp. Hartmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Konsbrück met een harde bal richting middenveld. Guevel bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevel probeert naar een medespeler te passen. Hartmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartmann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Felten zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Katow kan de bal niet met de borst controleren. Hartmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartmann geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Écoliers Jeunes 48%, Anfora 52%.
Écoliers Jeunes - Anfora 2:0