Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sidérurgistes Rouges Chasseurs Automatiques
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Inworp. Blanchard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gigant bereikt de bal nog maar net als eerste. Gigant draait met de bal, schiet en ... Simoes probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Zaccaria onderschept slim de pass. Zaccaria passt de bal in één keer door. Muraglia rent richting de bal. Muraglia haalt uit met een fantastische trap. Moes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sidérurgistes Rouges - Chasseurs Automatiques 1:0

11e minuut.
Muraglia is nu in balbezit. Donckels onderschept slim de pass. Donckels passt de bal in één keer door. Gigant bereikt de bal nog maar net als eerste. Gigant haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sidérurgistes Rouges - Chasseurs Automatiques 1:1

17e minuut.
Klungelig pakt Muraglia de bal. Donckels geeft een hoge lob. Daar is Félix, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rasquin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasquin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

33e minuut.
Sangare speelt de bal door. Carminati rent richting de bal. Muraglia rent richting de bal. Carminati rent richting de bal. Carminati draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Simoes trapt de bal weg. Muraglia kopt de bal weg. Carminati heeft problemen om de bal te vangen. Carminati draait met de bal, schiet en ... Moes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sidérurgistes Rouges - Chasseurs Automatiques 2:1

43e minuut.
Muraglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Muraglia met een sublieme pass. Collomb is nu in balbezit. Carminati verovert de bal door een tackle van achteren. Carminati draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sidérurgistes Rouges 56%, Chasseurs Automatiques 44%.
Sidérurgistes Rouges - Chasseurs Automatiques 2:1

54e minuut.
Simoes rent richting de bal. Simoes geeft de bal voor. Carminati kopt de bal weg. Hunnewald bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunnewald draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Félix kopt de bal weg. Reuland bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Hunnewald zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Hunnewald naar de kleedkamers voor een vroege douche.

68e minuut.
Gigant passt de bal zonder na te denken. Rasquin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangare verovert de bal door een tackle van achteren. Gigant verovert de bal door een tackle van achteren. Gigant haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Malget is nu in balbezit. Malget geeft de bal voor. Consbruck rent richting de bal. Carminati onderschept slim de pass. Carminati schiet op doel. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Graff probeert naar een medespeler te passen. Rasquin rent richting de bal. Hedin is nu in balbezit. Rasquin verovert de bal door een tackle van achteren. Rasquin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Muraglia is nu in balbezit. Muraglia speelt de bal door. Carminati rent richting de bal. Carminati draait met de bal, schiet en ... Moes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sidérurgistes Rouges - Chasseurs Automatiques 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sidérurgistes Rouges 41%, Chasseurs Automatiques 59%.
Sidérurgistes Rouges - Chasseurs Automatiques 3:1