Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Touristes Fatigués Écoliers Jeunes
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
van der Vekene verovert de bal door een tackle van achteren. van der Vekene speelt de bal door. Marson is nu in balbezit. Reiffers bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiffers draait met de bal, schiet en ... Schneiders bokst de bal weg.

27e minuut.
Sagramola controleert de bal met de borst. Ralinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralinger geeft de bal voor. Janker rent richting de bal. Janker haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Janker verovert de bal door een tackle van achteren. Hartmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartmann passt de bal in één keer door. Janker rent richting de bal. Janker schiet op doel. Ganser bokst de bal weg.

44e minuut.
Kancel rent richting de bal. Mores bereikt de bal nog maar net als eerste. Mores met een sublieme pass. Marson bereikt de bal nog maar net als eerste. Marson haalt uit met een fantastische trap. Schneiders probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Touristes Fatigués 51%, Écoliers Jeunes 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Touristes Fatigués - Écoliers Jeunes 0:0

53e minuut.
Marson bereikt de bal nog maar net als eerste. Seidel geeft de bal voor. Klungelig pakt Krieps de bal. Janker bereikt de bal nog maar net als eerste. Janker haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Saponaro met een snelle inworp. Kancel heeft problemen om de bal te vangen. Reiffers tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Reiffers krijgt een gele kaart. Kancel moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kancel kan niet meer verder spelen. Strasser komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Ralinger geeft een hoge lob. Spogen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ensch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janker rent richting de bal. Janker haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Touristes Fatigués 57%, Écoliers Jeunes 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Touristes Fatigués - Écoliers Jeunes 0:0