Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Professeurs Bruns Chasseurs Automatiques
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 16.3
zwak Schieten zwak
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Jackson probeert naar een medespeler te passen. Gigant is nu in balbezit. Gigant passt de bal in één keer door. Rasquin is nu in balbezit. Rasquin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Gomes is nu in balbezit. Klungelig pakt Rasqui de bal. Gomes is nu in balbezit. Rasqui is nu in balbezit. Rasqui draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Debarre geeft een lange en hoge pass. Jackson kopt de bal weg. Melsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasquin verovert de bal door een tackle van achteren. Rasquin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Assini met een harde bal richting middenveld. Donckels kopt de bal weg. Speck bereikt de bal nog maar net als eerste. Speck probeert naar een medespeler te passen. Pauly speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Franc raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dury komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Junius is nu in balbezit. Junius passt de bal in één keer door. Donckels probeert naar een medespeler te passen. Rasquin rent richting de bal. Rasquin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Reuland speelt de bal door. Gigant speelt de bal door. Rasquin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasquin schiet op doel. Dury probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Professeurs Bruns 47%, Chasseurs Automatiques 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Professeurs Bruns - Chasseurs Automatiques 0:0

49e minuut.
Gomes bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes passt de bal zonder na te denken. Consbruck onderschept slim de pass. Rasqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasqui draait met de bal, schiet en ... Moes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Debarre rent richting de bal. Gomes verovert de bal door een tackle van achteren. Gomes speelt de bal door. Rasqui rent richting de bal. Rasqui haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Moes niet meer kan verder spelen. Fisch komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Gomes probeert naar een medespeler te passen. Rasqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Gervais bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasqui verovert de bal door een tackle van achteren. Rasqui schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Junius bereikt de bal nog maar net als eerste. Junius geeft de bal voor. Consbruck is nu in balbezit. Rasqui verovert de bal door een tackle van achteren. Rasqui draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Professeurs Bruns - Chasseurs Automatiques 1:0

81e minuut.
Rasquin passt de bal met de wreef. Junius bereikt de bal nog maar net als eerste. Junius passt de bal zonder na te denken. Rasqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasqui schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Gigant speelt de bal door. Hein bereikt de bal nog maar net als eerste. Hein met een sublieme pass. Rasqui rent richting de bal. Rasqui haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Professeurs Bruns 48%, Chasseurs Automatiques 52%.
Professeurs Bruns - Chasseurs Automatiques 1:0