Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sidérurgistes Grands Sidérurgistes Rouges
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.9
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Simoes is nu in balbezit. Simoes geeft de bal voor. Melsen kopt de bal weg. Klungelig pakt Muraglia de bal. Muraglia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Sangare bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangare speelt de bal door. Malget met een sublieme pass. Carminati rent richting de bal. Carminati schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Daar is Nedjar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sangare is nu in balbezit. Zaccaria speelt de bal door. de Scherff is nu in balbezit. de Scherff draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Sangare zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zaccaria is nu in balbezit. Zaccaria passt de bal met de wreef. Muraglia rent richting de bal. Muraglia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sidérurgistes Grands - Sidérurgistes Rouges 0:1

37e minuut.
Klungelig pakt Félix de bal. Kirsch rent richting de bal. Kirsch geeft de bal voor. Brentano bereikt de bal nog maar net als eerste. Brentano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sidérurgistes Grands 45%, Sidérurgistes Rouges 55%.
Sidérurgistes Grands - Sidérurgistes Rouges 0:1

50e minuut.
Sangare onderschept slim de pass. Serafini is nu in balbezit. Malget verovert de bal door een tackle van achteren. Muraglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Muraglia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Melsen rent richting de bal. Melsen passt de bal zonder na te denken. Carminati is nu in balbezit. Muraglia rent richting de bal. Muraglia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sidérurgistes Grands 59%, Sidérurgistes Rouges 41%.
Sidérurgistes Grands - Sidérurgistes Rouges 0:1