Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mastiffs 1991 Aviateurs Noirs
bizona Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
18% Spel op eigen helft 82%
32 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
35.6 gemiddelde waardering 18.8
goed Schieten slecht
matig Passen slecht
redelijk Verdedigen zwak


4e minuut.
Geoffroy passt de bal in één keer door. Jeppesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeppesson passt de bal zonder na te denken. Bombardamento bereikt de bal nog maar net als eerste. Bombardamento haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Geoffroy probeert naar een medespeler te passen. Bombardamento bereikt de bal nog maar net als eerste. Labate rent richting de bal. Bombardamento onderschept slim de pass. Bombardamento schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mastiffs 1991 - Aviateurs Noirs 1:0

11e minuut.
Radaelli geeft een lange en hoge pass. Daar is Fanelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. del Barrio met een sublieme pass. Bombardamento bereikt de bal nog maar net als eerste. Bombardamento schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Sampaio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. da Silva tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sampaio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. del Barrio met een snel genomen vrije trap. Fanelli heeft problemen om de bal te vangen. Jeppesson is nu in balbezit. Jeppesson haalt uit met een fantastische trap. Maas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bombardamento is nu in balbezit. Bombardamento schiet op doel. Maas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Geoffroy met een sublieme pass. Radaelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bombardamento is nu in balbezit. Bombardamento haalt uit met een fantastische trap. Maas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mastiffs 1991 - Aviateurs Noirs 2:0

31e minuut.
Metzler geeft de bal voor. Amiot bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaelli begaat een overtreding. Radaelli krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Sampaio passt de bal in één keer door. Geoffroy rent richting de bal. Geoffroy passt de bal met de wreef. Bombardamento bereikt de bal nog maar net als eerste. Bombardamento haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mastiffs 1991 - Aviateurs Noirs 3:0

43e minuut.
Britz bereikt de bal nog maar net als eerste. Geoffroy verovert de bal door een tackle van achteren. Labate maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Labate moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Labate schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mastiffs 1991 17%, Aviateurs Noirs 83%.
Mastiffs 1991 - Aviateurs Noirs 3:0

46e minuut.
Jeppesson verovert de bal door een tackle van achteren. Metzler verovert de bal door een tackle van achteren. Metzler met een sublieme pass. Bombardamento bereikt de bal nog maar net als eerste. Bombardamento haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Oster rent richting de bal. Geoffroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Oster speelt de bal door. Jeppesson rent richting de bal. Jeppesson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
del Barrio bereikt de bal nog maar net als eerste. del Barrio geeft de bal voor. Radaelli rent richting de bal. Radaelli draait met de bal, schiet en ... Maas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mastiffs 1991 - Aviateurs Noirs 4:0

52e minuut.
Fanelli geeft de bal voor. Britz is nu in balbezit. Met opzet legt Oster zijn tegenspeler op de grond. Oster krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Fanelli geeft een lange en hoge pass. Britz probeert de bal aan de voet te houden. Geoffroy met een sublieme pass. Bombardamento is nu in balbezit. Bombardamento schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Radaelli passt de bal met de wreef. Bombardamento rent richting de bal. Bombardamento passt de bal in één keer door. Jeppesson is nu in balbezit. Jeppesson draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mazini komt het veld opgelopen. del Barrio neemt de hoekschop. Mazini heeft problemen om de bal te vangen. Mazini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Kwilosz met de inworp. Mazini is nu in balbezit. Proietti is nu in balbezit. Mazini onderschept slim de pass. Mazini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Sampaio passt de bal met de wreef. Mazini rent richting de bal. Proietti is nu in balbezit. Mazini verovert de bal door een tackle van achteren. Mazini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Maas trapt de bal weg. Geoffroy is nu in balbezit. Geoffroy passt de bal met de wreef. Bombardamento is nu in balbezit. Bombardamento draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mastiffs 1991 - Aviateurs Noirs 5:0

69e minuut.
Jeppesson rent richting de bal. Jeppesson geeft een hoge lob. Daar is Koob, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jeppesson is nu in balbezit. Jeppesson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Hartert probeert naar een medespeler te passen. Jeppesson is nu in balbezit. Koob rent richting de bal. Jeppesson rent richting de bal. Jeppesson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mastiffs 1991 - Aviateurs Noirs 6:0

75e minuut.
del Barrio is nu in balbezit. del Barrio passt de bal zonder na te denken. Sampaio met een sublieme pass. Klungelig pakt Bombardamento de bal. Bombardamento haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Jeppesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeppesson geeft een hoge lob. Bombardamento rent richting de bal. Bombardamento schiet op doel. Maas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mastiffs 1991 - Aviateurs Noirs 7:0

83e minuut.
Geoffroy verovert de bal door een tackle van achteren. Geoffroy passt de bal met de wreef. Jeppesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeppesson schiet op doel. Maas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mastiffs 1991 - Aviateurs Noirs 8:0

85e minuut.
Geoffroy is nu in balbezit. Geoffroy met een sublieme pass. Mazini rent richting de bal. Bombardamento rent richting de bal. Bombardamento haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Hartert passt de bal zonder na te denken. Sampaio is nu in balbezit. Sampaio passt de bal met de wreef. Mazini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mastiffs 1991 19%, Aviateurs Noirs 81%.
Mastiffs 1991 - Aviateurs Noirs 8:0