Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chasseurs Automatiques Sidérurgistes Grands
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Graff met een snelle inworp. Gigant is nu in balbezit. Gigant geeft een lange en hoge pass. Rasquin is nu in balbezit. Rasquin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Gervais geeft een hoge lob. Daar is Bonert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rasquin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasquin schiet op doel. Gatinet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chasseurs Automatiques - Sidérurgistes Grands 1:0

11e minuut.
Nedjar geeft een hoge lob. Daar is Consbruck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Scherff rent richting de bal. de Scherff draait met de bal, schiet en ... Fisch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chasseurs Automatiques - Sidérurgistes Grands 1:1

13e minuut.
Collomb geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Brentano zal de hoekschop nemen. de Scherff is nu in balbezit. de Scherff haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Debarre passt de bal in één keer door. Donckels rent richting de bal. Serafini maakt een afschuwelijke overtreding. Donckels raakt geblesseerd tijdens het duel. Donckels zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gatinet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Arendt passt de bal zonder na te denken. Daar is de Scherff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Debarre is nu in balbezit. de Scherff verovert de bal door een tackle van achteren. de Scherff schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Reuland rent richting de bal. de Scherff onderschept slim de pass. Arendt is nu in balbezit. de Scherff is nu in balbezit. de Scherff schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Consbruck bereikt de bal nog maar net als eerste. Consbruck geeft een hoge lob. Inworp. Sangare zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brentano geeft een hoge lob. Fisch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. de Scherff bereikt de bal nog maar net als eerste. de Scherff haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chasseurs Automatiques - Sidérurgistes Grands 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chasseurs Automatiques 51%, Sidérurgistes Grands 49%.
Chasseurs Automatiques - Sidérurgistes Grands 1:2

52e minuut.
Serafini bereikt de bal nog maar net als eerste. Serafini passt de bal in één keer door. Arendt bereikt de bal nog maar net als eerste. Arendt schiet op doel. Debarre probeert de bal aan de voet te houden. Fisch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Sangare geeft een hoge lob. de Scherff bereikt de bal nog maar net als eerste. Consbruck onderschept slim de pass. Arendt bereikt de bal nog maar net als eerste. Arendt schiet op doel. Fisch bokst de bal weg.

82e minuut.
Gervais probeert de bal aan de voet te houden. Kirsch rent richting de bal. Kirsch met een sublieme pass. de Scherff rent richting de bal. de Scherff draait met de bal, schiet en ... Fisch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chasseurs Automatiques 55%, Sidérurgistes Grands 45%.
Chasseurs Automatiques - Sidérurgistes Grands 1:2