Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Écoliers Jeunes Professeurs Invincibles
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 20.3
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Strasser bereikt de bal nog maar net als eerste. Grethen bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Strasser zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Strasser naar de kleedkamers voor een vroege douche.

10e minuut.
Baur is nu in balbezit. Baur passt de bal zonder na te denken. Grethen met een sublieme pass. Adam rent richting de bal. Adam schiet op doel. Schneiders probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Écoliers Jeunes - Professeurs Invincibles 0:1

11e minuut.
Felten rent richting de bal. Guevel onderschept slim de pass. Guevel met een sublieme pass. Adam bereikt de bal nog maar net als eerste. Adam draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Hug, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adam bereikt de bal nog maar net als eerste. Adam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Écoliers Jeunes - Professeurs Invincibles 0:2

14e minuut.
Franc is nu in balbezit. Franc passt de bal zonder na te denken. Saponaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Grethen onderschept slim de pass. Grethen draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Saponaro geeft de bal voor. Thiel probeert de bal aan de voet te houden. Hartmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartmann schiet op doel. Kinnen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Écoliers Jeunes - Professeurs Invincibles 1:2

19e minuut.
Franc rent richting de bal. Hartmann onderschept slim de pass. Hartmann probeert naar een medespeler te passen. Janker bereikt de bal nog maar net als eerste. Janker haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Thiel kopt de bal weg. Grethen is nu in balbezit. Grethen geeft een hoge lob. Guevel bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevel geeft een hoge lob. Schneiders probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Adam is nu in balbezit. Adam draait met de bal, schiet en ... Schneiders probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Écoliers Jeunes - Professeurs Invincibles 1:3

37e minuut.
Grethen verovert de bal door een tackle van achteren. Saponaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Grethen begaat een overtreding. Saponaro wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Saponaro kan niet meer verder spelen. Langers komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Écoliers Jeunes 59%, Professeurs Invincibles 41%.
Écoliers Jeunes - Professeurs Invincibles 1:3

56e minuut.
Seidel is nu in balbezit. Seidel geeft een lange en hoge pass. Goebel kopt de bal weg. Adam rent richting de bal. Adam schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Franc geeft een lange en hoge pass. Guevel is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Langers. Langers krijgt een gele kaart. Guevel wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Guevel kan niet meer verder spelen. Moisy komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Grethen de bal onder controle te krijgen. Adam rent richting de bal. Hug is nu in balbezit. Adam verovert de bal door een tackle van achteren. Adam draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Hug passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt May de bal. Adam is nu in balbezit. Adam haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Adam bereikt de bal nog maar net als eerste. Adam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Écoliers Jeunes - Professeurs Invincibles 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Écoliers Jeunes 50%, Professeurs Invincibles 50%.
Écoliers Jeunes - Professeurs Invincibles 1:4