Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sculpteurs Honnêtes Chasseurs Automatiques
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


18e minuut.
Donckels rent richting de bal. Donckels geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Gastineau de bal onder controle te krijgen. Gigant rent richting de bal. Gigant schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sculpteurs Honnêtes - Chasseurs Automatiques 0:1

20e minuut.
Klungelig pakt Théato de bal. Gigant rent richting de bal. Useldinger is nu in balbezit. Gigant verovert de bal door een tackle van achteren. Gigant passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Gastineau is nu in balbezit. Gastineau passt de bal in één keer door. Nollet is nu in balbezit. Nollet haalt uit met een fantastische trap. Fisch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sculpteurs Honnêtes - Chasseurs Automatiques 1:1

33e minuut.
Reuland met de inworp. Graff geeft de bal voor. Kerg bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasquin rent richting de bal. Rasquin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sculpteurs Honnêtes 61%, Chasseurs Automatiques 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sculpteurs Honnêtes - Chasseurs Automatiques 1:1

58e minuut.
Théato geeft een hoge lob. Wilhelm geeft de bal voor. Nollet rent richting de bal. Nollet haalt uit met een fantastische trap. Fisch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Blum is nu in balbezit. Blum passt de bal in één keer door. Nollet heeft problemen om de bal te vangen. Nollet schiet op doel. Fisch probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Blum geeft een lange en hoge pass. Colling rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Gervais ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Gervais naar de kleedkamers voor een vroege douche. Colling roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Colling kan niet meer verder spelen. Melmer komt het veld opgelopen. Blum kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Sculpteurs Honnêtes - Chasseurs Automatiques 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sculpteurs Honnêtes 36%, Chasseurs Automatiques 64%.
Sculpteurs Honnêtes - Chasseurs Automatiques 2:1