Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Policiens Acharnés Métalurgistes Merveilleux
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Dürrer is nu in balbezit. Dürrer passt de bal met de wreef. Henkes is nu in balbezit. Henkes haalt uit met een fantastische trap. Kremer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Policiens Acharnés - Métalurgistes Merveilleux 0:1

39e minuut.
Hardt probeert naar een medespeler te passen. Schaaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimal begaat een overtreding. Schaaf wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Policiens Acharnés 44%, Métalurgistes Merveilleux 56%.
Policiens Acharnés - Métalurgistes Merveilleux 0:1

49e minuut.
Duhr geeft een lange en hoge pass. Gillet is nu in balbezit. Gillet geeft een lange en hoge pass. Schaluls bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaluls haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Bernard geeft de bal voor. Muraglia kopt de bal weg. Goedert rent richting de bal. Kellen onderschept slim de pass. Kellen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Kremer met een harde bal richting middenveld. Hardt kopt de bal weg. Daar is Santer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schaluls verovert de bal door een tackle van achteren. Schaluls geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Schaluls speelt de bal door. Schaaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernard rent richting de bal. Schaaf onderschept slim de pass. Schaaf schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muraglia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kellen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kellen geeft een hoge lob. Eresch bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Eresch geeft een hoge lob. Dahlem kopt de bal weg. Kellen is nu in balbezit. Kellen schiet op doel. Na een snelle pass probeert Henkes de bal onder controle te krijgen. Kremer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Policiens Acharnés 53%, Métalurgistes Merveilleux 47%.
Policiens Acharnés - Métalurgistes Merveilleux 0:1