Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chanteurs Bruns Médecins Excellents
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
15 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.1
zwak Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Cadre passt de bal in één keer door. Werveke rent richting de bal. Crapa begaat een overtreding. Crapa krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Ferro kopt de bal weg. Toulmond is nu in balbezit. Brücher verovert de bal door een tackle van achteren. Urban rent richting de bal. Urban draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ferro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Toulmond probeert naar een medespeler te passen. Goebel rent richting de bal. Goebel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Gerson is nu in balbezit. Gerson probeert naar een medespeler te passen. Goebel speelt de bal door. Castanet bereikt de bal nog maar net als eerste. Castanet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Gerson passt de bal met de wreef. Castanet heeft problemen om de bal te vangen. Neuens bereikt de bal nog maar net als eerste. Castanet onderschept slim de pass. Castanet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Gerson passt de bal zonder na te denken. Crapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Crapa passt de bal met de wreef. Castanet is nu in balbezit. Castanet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Brücher verovert de bal door een tackle van achteren. Brücher speelt de bal door. Urban is nu in balbezit. Urban haalt uit met een fantastische trap. Colling probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Cum rent richting de bal. Brücher maakt een afschuwelijke overtreding. Cum is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cum zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Castanet is nu in balbezit. Neuens rent richting de bal. Castanet verovert de bal door een tackle van achteren. Castanet haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Castanet rent richting de bal. Castanet draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Goebel met een sublieme pass. Klungelig pakt Pilz de bal. Pilz met een sublieme pass. Urban rent richting de bal. Urban schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Toulmond heeft problemen om de bal te vangen. Brücher rent richting de bal. Brücher passt de bal zonder na te denken. Urban is nu in balbezit. Urban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chanteurs Bruns - Médecins Excellents 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chanteurs Bruns 52%, Médecins Excellents 48%.
Chanteurs Bruns - Médecins Excellents 0:1

90e minuut.
Sabotic is nu in balbezit. Sabotic geeft de bal voor. Daar is Brücher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pilz is nu in balbezit. Pilz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chanteurs Bruns 58%, Médecins Excellents 42%.
Chanteurs Bruns - Médecins Excellents 0:1