Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Policiers Braves Bourgmestres Verts
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 16.8
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Poissonnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Kellner onderschept slim de pass. Kellner speelt de bal door. Karger is nu in balbezit. Karger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Clerc trapt de bal weg van het doel. Heinz kopt de bal weg. Daar is Alliot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mozek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mozek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Wittenauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinz verovert de bal door een tackle van achteren. Heinz met een sublieme pass. Mozek rent richting de bal. Mozek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Feinen heeft problemen om de bal te vangen. Meunier is nu in balbezit. Meunier passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kellner de bal. Kellner haalt uit met een fantastische trap. Clerc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Policiers Braves - Bourgmestres Verts 1:0

18e minuut.
Kinnen geeft een hoge lob. Ewen kopt de bal weg. Daar is Wittenauer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mozek is nu in balbezit. Mozek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Kinnen kopt de bal weg. Daar is Raymond, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kellner is nu in balbezit. Kellner haalt uit met een fantastische trap. Poissonnier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Engel is nu in balbezit. Engel geeft een lange en hoge pass. Conzemius is nu in balbezit. Assemat is nu in balbezit. Assemat schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Lombardelli geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saponaro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Heinz rent richting de bal. Heinz draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Policiers Braves 46%, Bourgmestres Verts 54%.
Policiers Braves - Bourgmestres Verts 1:0

53e minuut.
Daar is Assemat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Assemat probeert naar een medespeler te passen. Mozek kan de bal niet met de borst controleren. Saponaro is nu in balbezit. Saponaro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Wittenauer rent richting de bal. Wittenauer geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Raymond de bal onder controle te krijgen. Kellner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kellner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Wittenauer rent richting de bal. Heinz verovert de bal door een tackle van achteren. Heinz met een sublieme pass. Klungelig pakt Mozek de bal. Mozek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Poissonnier geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karger met een snelle inworp. Meunier is nu in balbezit. Meunier haalt uit met een fantastische trap. Clerc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Karger geeft de bal voor. Daar is Kinnen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kinnen speelt de bal door. Meunier is nu in balbezit. Meunier haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Heinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombardelli onderschept slim de pass. Lombardelli met een sublieme pass. Kellner rent richting de bal. Kellner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Wittenauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinz rent richting de bal. Wittenauer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Heinz roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Heinz kan niet meer verder spelen. Hess komt het veld opgelopen. Feinen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mozek rent richting de bal. Mozek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Policiers Braves - Bourgmestres Verts 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Policiers Braves 39%, Bourgmestres Verts 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Policiers Braves - Bourgmestres Verts 1:1