Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Professeurs Emportés Arcane
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Fischbach kopt de bal weg. Klungelig pakt Schneider de bal. Plein rent richting de bal. Jacoby is nu in balbezit. Jacoby haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Steffen met een harde bal richting middenveld. Pilz kopt de bal weg. Daar is Gaul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schweitzer is nu in balbezit. Schweitzer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Professeurs Emportés - Arcane 1:0

22e minuut.
Gaul geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reuland zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pilz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Schneider passt de bal in één keer door. Reuland is nu in balbezit. Reuland geeft een hoge lob. Schweitzer is nu in balbezit. Schweitzer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Professeurs Emportés - Arcane 2:0

25e minuut.
Schréider is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pilz. Schréider is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Schréider zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Baustert rent richting de bal. Jacoby verovert de bal door een tackle van achteren. Jacoby draait met de bal, schiet en ... Paal!

34e minuut.
Schmit onderschept slim de pass. Schmit passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Esch de bal. Jacoby rent richting de bal. Jacoby schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Mauro probeert naar een medespeler te passen. Pilz rent richting de bal. Pilz passt de bal in één keer door. Schweitzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweitzer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Professeurs Emportés - Arcane 3:0

44e minuut.
Schréider verovert de bal door een tackle van achteren. Schneider verovert de bal door een tackle van achteren. Schneider met een sublieme pass. Schweitzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweitzer draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Professeurs Emportés 41%, Arcane 59%.
Professeurs Emportés - Arcane 3:0

62e minuut.
Schréider heeft problemen om de bal te vangen. Schneider verovert de bal door een tackle van achteren. Schneider passt de bal in één keer door. Reuland is nu in balbezit. Reuland geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Schweitzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Prüm rent richting de bal. Schweitzer begaat een overtreding. Schweitzer krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Professeurs Emportés 54%, Arcane 46%.
Professeurs Emportés - Arcane 3:0