Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Auslänner Métalurgistes Merveilleux
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.7 gemiddelde waardering 17.1
weak Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Kellen met een sublieme pass. Jurion rent richting de bal. Henkes onderschept slim de pass. Henkes schiet op doel. Linster probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Auslänner - Métalurgistes Merveilleux 0:1

9e minuut.
Eresch passt de bal in één keer door. Dürrer speelt de bal door. Kellen rent richting de bal. Henkes bereikt de bal nog maar net als eerste. Henkes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jurion heeft problemen om de bal te vangen. Henkes rent richting de bal. Henkes draait met de bal, schiet en ... Perie werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Eresch met een sublieme pass. Kellen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kellen passt de bal met de wreef. Henkes is nu in balbezit. Henkes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Linster met een harde bal richting middenveld. Dürrer kopt de bal weg. Henkes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kellen rent richting de bal. Kellen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Auslänner - Métalurgistes Merveilleux 0:2

13e minuut.
Jonas met een sublieme pass. Lacroix is nu in balbezit. Grimal maakt een afschuwelijke overtreding. Grimal krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Hamelius raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Reuland komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Eresch onderschept slim de pass. Jonas verovert de bal door een tackle van achteren. Dürrer rent richting de bal. Jonas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonas haalt uit met een fantastische trap. Conzemius probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Henkes speelt de bal door. Grimal bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Reuland. Reuland krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Inworp. Gaul met de inworp. Jonas rent richting de bal. Jonas schiet op doel. Conzemius werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Auslänner - Métalurgistes Merveilleux 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Auslänner 52%, Métalurgistes Merveilleux 48%.
Auslänner - Métalurgistes Merveilleux 1:2

49e minuut.
Santer rent richting de bal. Jonas rent richting de bal. Lacroix is nu in balbezit. Lacroix schiet op doel. Na een snelle pass probeert Schaaf de bal onder controle te krijgen. Conzemius probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Sangare zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beaucourt is nu in balbezit. Beaucourt probeert naar een medespeler te passen. Lacroix is nu in balbezit. Lacroix schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Fautsch met de inworp. Reuland is nu in balbezit. Reuland passt de bal met de wreef. Kellen heeft problemen om de bal te vangen. Kellen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Auslänner - Métalurgistes Merveilleux 1:3

66e minuut.
Fautsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Reuland verovert de bal door een tackle van achteren. Reuland passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Henkes de bal. Henkes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Reuland zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Meunier rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fautsch. Fautsch krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Auslänner 52%, Métalurgistes Merveilleux 48%.
Auslänner - Métalurgistes Merveilleux 1:3