Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chanteurs Bruns Princes Noirs
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Steil-Antoni controleert de bal met de borst. Forgiarini rent richting de bal. Steil-Antoni schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Forgiarini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. van der Vekene zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Chanteurs Bruns - Princes Noirs 0:1

14e minuut.
Toulmond is nu in balbezit. Castanet rent richting de bal. Klein bereikt de bal nog maar net als eerste. Castanet bereikt de bal nog maar net als eerste. Castanet haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Poulin met een snelle inworp. Hoscheit met een sublieme pass. Imdahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Imdahl haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Inworp. Goebel met de inworp. van der Vekene rent richting de bal. Klein verovert de bal door een tackle van achteren. Klein geeft een hoge lob. Bellion kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Castanet bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chanteurs Bruns - Princes Noirs 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chanteurs Bruns 56%, Princes Noirs 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chanteurs Bruns - Princes Noirs 1:1

54e minuut.
Colling bereikt de bal nog maar net als eerste. Anonicelli is nu in balbezit. Imdahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Imdahl draait met de bal, schiet en ... Jambon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chanteurs Bruns - Princes Noirs 1:2

56e minuut.
Hoscheit geeft de bal voor. Cum rent richting de bal. Cum geeft een lange en hoge pass. Castanet rent richting de bal. Castanet draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Osch geeft de bal voor. Jambon probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Colling de bal onder controle te krijgen. Imdahl rent richting de bal. Imdahl draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
van der Vekene probeert naar een medespeler te passen. Ferro bereikt de bal nog maar net als eerste. Poulin begaat een overtreding. Poulin krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Ferro is nu in balbezit. Poulin onderschept slim de pass. Poulin probeert naar een medespeler te passen. Imdahl is nu in balbezit. Imdahl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Hoscheit kopt de bal weg. Anonicelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Anonicelli passt de bal met de wreef. Imdahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Imdahl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Daar is Gerson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anonicelli rent richting de bal. Anonicelli probeert naar een medespeler te passen. Imdahl is nu in balbezit. Imdahl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Hoscheit bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoscheit geeft de bal voor. Steil-Antoni is nu in balbezit. Imdahl is nu in balbezit. Imdahl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chanteurs Bruns 72%, Princes Noirs 28%.
Chanteurs Bruns - Princes Noirs 1:2