Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Savants Mystérieux Peintres Fabuleux
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.8
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Mercadier rent richting de bal. Mercadier geeft een lange en hoge pass. Loutsch probeert de bal met de borst te controleren. Schütz is nu in balbezit. Schütz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Mercadier bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercadier passt de bal zonder na te denken. Marcadier rent richting de bal. Marcadier draait met de bal, schiet en ... Wiltgen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Stockreiser is nu in balbezit. Stockreiser met een sublieme pass. Wilhelm is nu in balbezit. Stockreiser verovert de bal door een tackle van achteren. Stockreiser geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kulla bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacquet rent richting de bal. Marcadier bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacquet is nu in balbezit. Jacquet haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mongenast is nu in balbezit. Marcadier verovert de bal door een tackle van achteren. Marcadier draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Jacquet verovert de bal door een tackle van achteren. Jacquet passt de bal met de wreef. Marcadier rent richting de bal. Marcadier haalt uit met een fantastische trap. Wiltgen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Savants Mystérieux - Peintres Fabuleux 0:1

39e minuut.
Engelmann kan de bal niet met de borst controleren. Camara met een sublieme pass. Bertholet probeert naar een medespeler te passen. Marcadier is nu in balbezit. Marcadier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Loutsch probeert naar een medespeler te passen. Melsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilhelm tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Melsen raakt geblesseerd tijdens het duel. Kulla zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Augereau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Camara is nu in balbezit. Stockreiser verovert de bal door een tackle van achteren. Leider rent richting de bal. Leider schiet op doel. Na een snelle pass probeert Schaus de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Savants Mystérieux - Peintres Fabuleux 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Savants Mystérieux 46%, Peintres Fabuleux 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Savants Mystérieux - Peintres Fabuleux 1:1

48e minuut.
Wilhelm onderschept slim de pass. Camara met een sublieme pass. Jacquet met een sublieme pass. Marcadier bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcadier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Stockreiser speelt de bal door. Engelmann is nu in balbezit. Camara geeft een hoge lob. Marcadier rent richting de bal. Marcadier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Pavan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mercadier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jacquet is nu in balbezit. Jacquet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Mongenast is nu in balbezit. Mercadier rent richting de bal. Mercadier geeft de bal voor. Loutsch rent richting de bal. Loutsch geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Savants Mystérieux 62%, Peintres Fabuleux 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Savants Mystérieux - Peintres Fabuleux 1:1